Bazar s Nesvadbovou | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Bazar s Nesvadbovou

Galeristka Olga Dvořáková (vlevo) a Barbara Nesvadbová, která bude dnes moderovat největší bazar značkového oblečení.
Galeristka Olga Dvořáková (vlevo) a Barbara Nesvadbová, která bude dnes moderovat největší bazar značkového oblečení.

PRAHA – Již dnes od 15 hodin se uskuteční druhý ročník největšího bazaru značkového oblečení. Naše známé osobnosti se rozhodly, že tento charitativní projekt podpoří a věnovaly své oblečení a módní doplňky.


PRAHA – Již dnes od 15 hodin se uskuteční druhý ročník největšího bazaru značkového oblečení. Naše známé osobnosti se rozhodly, že tento charitativní projekt podpoří a věnovaly své oblečení a módní doplňky takových značek, jakými jsou Dior, Burberry, Prada, Gucci, Max Mara, Louis Vuitton, Dolce & Gabbana, Versace a mnoho dalších. „V minulém roce jsme vybrali 67 tisíc korun, které jsme předali ústavu pro mentálně postižené Zahrada v Kladně,“ shrnuje Barbara Nesvadbová, jedna z patronek projektu. „V letošním roce chceme prostřednictvím občanského sdružení Etincelle přispět na koupi rehabilitačních křesel,“ dodává galeristka Olga Dvořáková, v jejíž Gallery Art Factory se bude bazar odehrávat.


Autor: (son)
Foto Select Agency

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.