Němec odchází! Kvůli Železnému! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Němec odchází! Kvůli Železnému!

PRAHA – Česká televize ztrácí jednoho ze svých služebně nejstarších moderátorů! Výpověď podal Jan Němec (39), který na Kavčích horách pracuje od roku 1993.


Odchází pracovat na digitální zpravodajskou stanici Z1. Důvodem, proč Němec po čtrnácti letech opouští Českou televizi, je skutečnost, že ho vedení televize nahradilo v pořadu Události, komentáře moderátorem Jakubem Železným (34)! „Ano, je to tak,“ potvrdil svůj odchod Němec. „Práce pro novou zpravodajskou stanici pro mě bude novou výzvou,“ nechal se slyšet. „Samozřejmě, že se asi Honzy dotklo to, že jej vedení zpravodajství vystřídalo v Událostech, komentářích Jakubem Železným, synem bývalého generála Novy. Když dostal nabídku od konkurence, tak moc neváhal,“ prozrazuje jeden z jeho kolegů. V televizi Z1 se tak potká s řadou svých bývalých kolegů z České televize. Pro zpravodajský kanál by měl například pracovat Marek Vítek nebo Hana Vítková.


Autor: (efk)
Foto Aha! – Kateřina Kalibánová, Česká televize

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.