Pauhofová a Maštalír zase spolu! RYCHLOVKA STÁLA ZA TO | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Pauhofová a Maštalír zase spolu! RYCHLOVKA STÁLA ZA TO

Pauhofová a Maštalír zakopali válečnou sekeru
Pauhofová a Maštalír zakopali válečnou sekeru (archiv Blesku)

Doby, kdy se Tomáš Maštalír (44) a Tatiana Pauhofová (38) nemohli ani cítit, jsou pryč. Táňa už má zase úsměv od ucha k uchu a přítomnost muže, který jí zlomil srdce, si užívá. 

Tvořili pár celých osm let, dokonce měli naplánovanou svatbu, ale nevyšlo to. Pauhofové se tehdy zbořil sen o krásné budoucnosti jako domeček z karet. Trvalo dva roky, než si k bývalému partnerovi opět našla cestu. Teď si spolu střihli i rychlovku a prý byla super povedená. 

Táňa Pauhofová v Poslední aristokratce září v roli velkoměstské dračice z New Yorku

Video se připravuje ...

Táňa stejně jako Tomáš dnes žijí oba dva už v jiném, podstatně štastnějším svazku, válečná sekera je dávno zakopaná a oběma se otevírá prostor stanout spolu zase před kamerou. „Dne 22. května 2022 za mnou přišla Petra Polnišová s tím, že skončila první vlna korony a že než začne druhá, natočíme film. Řekla jsem, že nemáme scénář  a ona na to, že ho koupíme. O tom, že Perfetti sconosciuti je perfektní, jsme věděly, protože jsme to znaly. Bylo to šílené, ovšem během dvou měsíců se nám podařilo koupit scénář, postavit dekorace, sehnat herce a 1. srpna jsme měly první klapku,“ prozradila koproducentka Wanda Adamík Hrycová magazínu Sedmička o nové komedii Známí neznámí, kde si oba bývalí partneři zahráli bok po boku. 

Po čem muži touží, na to odpovídá film Rudolfa Havlíka od září 2018. • TRAILER

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.