Táňa Pauhofová má necelý měsíc do porodu: Pohlaví i jméno už víme | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Táňa Pauhofová má necelý měsíc do porodu: Pohlaví i jméno už víme

Táňa Pauhofová v 9. měsíci
Táňa Pauhofová v 9. měsíci  (EGGCZSK)

Dlouho maskovala těhotenské bříško a i na rozhovory byla skoupá. Až necelý měsíc před porodem prolomila slovenská herečka Táňa Pauhofová (39) hradbu mlčení a svěřila slasti i strasti těhotenství.

To, že je představitelka Lídy Baarové z Renčova velkofilmu v očekávání, prozradil její o deset let mladší manžel, hudebník Jonatán Pastirčák (29) už v dubnu. Ale z důvodu opatrnosti herečka veškeré otázky ohledně jiného stavu odmítala. V devátém měsíci už má ale tak velké bříško, že těhotenství nemůže tajit.

Žádné chutě

„Do porodu mi zbývá necelý měsíc. Pohlaví miminka s manželem a rodinou víme, ale necháme si ho pro sebe, i jméno,“ řekla deníku Aha! Táňa. Přibrala okolo 15 kilo, ale je to poslední věc, kterou by v těhotenství řešila. „Neměla jsem žádné speciální chutě, akorát jsem se neomezovala. Paní doktorka říkala, že přibírám tak akorát. Neměla jsme ani žádné těhotenské nevolnosti, prostě jsem brala vše tak, jak přicházelo,“ usmívala se nastávající maminka.

Táňa Pauhofová

Video se připravuje ...

Kočárek už má

S manželem sice bydlí na Slovensku, ale do Česka si přijela vybrat vysněný kočárek. To je ale zatím vše, co budoucí rodiče stihli pořídit. „Nemám v podstatě žádnou výbavičku, ani pokojíček. Ale nevidím v tom problém, beru to s klidem a vše bude nachystáno včas,“ dodala sympatická zrzka s úsměvem. Táňa ale není jedinou ženou v česko-slovenském rybníčku, jež co nevidět přivede na svět nový život. Kdo další se může chlubit těhotenským bříškem a rozhodně před světem netají rostoucí pupík nebo váhový přírůstek?

Jitka Nováčková: Těhotenství a porod byl složitý, ale zvládli jsme to

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.