Tohle Alec Baldwin v plánech neměl... Zplodil 7. dítě! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Tohle Alec Baldwin v plánech neměl... Zplodil 7. dítě!

Alec Baldwin
Alec Baldwin (archiv)

Od loňského října, kdy americký herec Alec Baldwin (63) při natáčení filmu Rust nešťastně zastřelil kameramanku Halynu Hutchinsovou (†42), mu byla jeho manželka Hilaria (38) největší oporou. A utěšovala ho evidentě řádně... Čekají spolu už sedmé dítě!

„Naše schopnost milovat se stále rozšiřuje a nemůžeme se dočkat, až letos na podzim obejmeme našeho nového malého,“ svěřili se Baldwinovi magazínu People. S fanoušky se pak o nečekanou novinku podělili také prostřednictvím videa, kde příchod dalšího sourozence sdělují svým dětem. „Po mnoha vzestupech a pádech za posledních několik let máme vzrušující vzestup a obrovské překvapení: letos na podzim přijde další Baldwinito,“ říká v klipu šťastná Hilaria, která v minulosti už dvakrát potratila a šesté dítko už nechala odnosit náhradní matku.

Jak došlo k výstřelu Aleca Baldwina? Podívejte se na animaci nehody!

Video se připravuje ...

„Byli jsme si jistí, že naše rodinka je kompletní, a jsme z toho překvapení více než šťastní. Sdílím s vámi okamžik, kdy jsme to řekli dětem – jak vidíte, jsou velmi nadšené!“ dodala. Spolu s dcerou Ireland (26) z předchozího manželství s Kim Basingerovou (68) bude Alec otcem již osmi potomků. 

Alec Baldwin zabil kameramanku (†42) a postřelil režiséra: Slzy při výslechu!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
AHel
31. 3. 2022 • 22:37

Nezodpovědný úchyl, starý dědek, no ta manželka nemůže být normální, také úchyl, aby nemusela makat, tak raději rodí, nebo nechá rodit!!!!! Nevím, zda potomci jednou budou slušní a prospěšní lidé sobě navzájem i světu....

DWEI
31. 3. 2022 • 07:17

Až se to narodí, tak mu bude 68 a nejstarší dceři, kterou má s touto ženou, bude 9 ........ takže 7 dětí ve věku 0 - 9 !!! Asi to nemá v hlavě zcela v pořádku. Jediná výhoda pro jeho děti je, že má tučné konto, takže budou zabezpečené až bude za pár let tatík na plínách

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.