Alec Baldwin ostře o rodině zastřelené kameramanky: Jde vám o prachy! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Alec Baldwin ostře o rodině zastřelené kameramanky: Jde vám o prachy!

Teď je Baldwin osočuje z chamtivosti.
Teď je Baldwin osočuje z chamtivosti. (Reuters, Profimedia.cz)

Když na podzim při natáčení westernu Rust Alec Baldwin (63) nechtěně zastřelil kameramanku Halynu Hutchinsovou (†42), snažil se být pozůstalému manželovi Mattovi (40) a synovi Androsovi (9) oporou. To se ale teď změnilo.

Minulý měsíc na něj a další členy štábu totiž Halynina rodina podala žalobu za bezohledné chování, které vedlo až ke smrti kameramanky. Pozůstalí tak naráží na to, že Baldwin si zkoušel cvičnou střelbu ze zbraně, kterou si neprověřil a v níž byl místo slepého ostrý náboj. Sám Baldwin má však na žalobu svůj svérázný názor. „Dostali jsme se do situace, kdy konkrétní lidi nemají až takový zájem zjistit, co se skutečně stalo,“ naráží na pozůstalé ze strany Halyny.

Jak došlo k výstřelu Aleca Baldwina? Podívejte se na animaci nehody!

Video se připravuje ...

„Postoj určité skupiny účastníků soudního sporu je takový, že si řeknou, že někteří lidé mají dost peněz, tak proč se s nimi nezkusit soudit a nedostat z nich prachy...“ Svoji vinu na celém incidentu herec i nadále odmítá. „Velmi doufám, že až vyjdou najevo fakta, nebudu hnán k trestní zodpovědnosti. Víte, když vám někdo, jehož úkolem je zajistit bezpečnosti zbraně, předá pistoli se slovy, že je bezpečná, tak na to spoléháte. Takhle jsem to dělal celý život,“ krčí rameny.

Tady se to stalo: Alec Baldwin zastřelil kameramanku a postřelil režiséra

Video se připravuje ...



Přečtěte si
RomanDvorak
10. 3. 2022 • 23:13

Tak hlavně si měl jako producent zajistit, že budou na place spolehliví lidé. Nepůjde sedět jako herec, ale jako producent. Už za ty blbý kecy, že najednou žádnou spoušť nezmačkl bych mu dal doživotí.

zuzakirsch
10. 3. 2022 • 08:31

Přesně tak, o ty jde i jeho právníkům, kteří ho mají vysekat z několikaletého kriminálu.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.