KONEC SVALOVCE! Fešák Koleník vyfasoval zákaz | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

KONEC SVALOVCE! Fešák Koleník vyfasoval zákaz

Ján Koleník
Ján Koleník (Instagram)

Bezmála dvoumetrový fešák ze Slovenska uhranul české divačky v seriálu První republika. Teď má ovšem dvaačtyřicetiletý Ján Koleník kvůli svalnaté figuře zaděláno na problém. Je tu hrozba, že přijde o role!

„Když jsem se viděl v seriálu Ultimátum, který teď akorát půjde do TV, připadal jsem si jako medvěd. Dokonce i režiséři mi říkali, že jsem velký a nemohou mě použít jinak než na role svalovců. Radili mi, že mám radši ubrat ze svalové hmoty, abych nebyl herecky limitovaný,“ přiznal problém Ján Koleník magazínu Nový Čas Nedeľa. A tak na sobě začal makat!

Ján Koleník

„Bylo to poměrně jednoduché, protože jsem měl k ruce trenéra Maroše Molnára, který mi provedl celkovou analýzu. Řekl mi, že při mém metabolismu musím méně jíst. Jsem typ, který ješte večer po příchodu z divadla dlouho pociťuje adrenalin. To sním všechno, co mi přijde do cesty - želé cukrovinky, chipsy, čokoládu s oříšky, prostě všechno. Takže jsem začal méně jíst a trochu jsem omezil pobyt ve fitku, abych zhubnul," tvrdí herec, který na Slovensku aktuálně exceluje v taneční soutěži Let's Dance, která je obdobou v Česku populární StarDance. 

Ján Koleník: Lockdown mi vyhovuje! Je to jediná šance si odpočinout!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
AHel
22. 3. 2022 • 19:15

gay.-- nezájem

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.