Veronika Nová z První republiky: Svatba ve strašných podmínkách! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Veronika Nová z První republiky: Svatba ve strašných podmínkách!

V tenkých šatičkách musela Veronika vydržet půl dne  - v sedmi stupních!
V tenkých šatičkách musela Veronika vydržet půl dne - v sedmi stupních! (Foto pro Aha! – Česká televize)

Krásná, šťastná, obletovaná a také na kost promrzlá přicházela v seriálu První republika do kostela Veronika Nová (27). Když říkala »ano« Jánu Koleníkovi (34), drkotala při tom zubama.


Svatba Magdalény Škvorové a Vladimíra Valenty se točila na konci letošního února v kostele v Brandýse nad Labem. Přestože nemrzlo, v tenkých šatičkách nevěsta pěkně vymrzla. „Svatební šaty byly krásné, byla jsem z nich nadšená. Tedy jen do chvíle, než jsem v nich vešla do kostela. Bylo tam totiž jenom pár stupňů, takže mi v nich byla hrozná zima,“ vzpomíná na seriálovou veselku Veronika Nová, která si po každém záběru utíkala pro péřovku a honem pod přímotop.

Pro Veroniku to byla druhá svatba za poslední půlrok. Loni v srpnu se provdala za režiséra První republiky Bisera Arichteva (37). Tehdy ale nevěsta řešila opačný problém. Bylo vedro na padnutí! „Tyhle dvě svatby se opravdu nedají srovnat snad v ničem. Tu seriálovou jsem nijak neprožívala, byl to pro mě pracovní den jako každý jiný. Ani do výběru šatů jsem nemluvila, zatímco ty moje skutečné jsem si navrhla sama a ušila mi je kamarádka návrhářka Tereza Sabáčková,“ vypráví Veronika. Zatímco seriálová svatba byla plně pod taktovkou jejího manžela, tu soukromou si zrežírovali společně. „Každý jsme udělal pár kompromisů, ale nehádali jsme se. Máme na věci podobné názory, líbí se nám podobné věci,“ tvrdí vdaná paní Veronika.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.