Smrt Gottova bubeníka (†67): Z přání manželky mrazí | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Smrt Gottova bubeníka (†67): Z přání manželky mrazí

Jan Žižka
Jan Žižka (Olivie Žižková, Facebook)

Muzikant Jan Žižka (†67) od konce ledna bojoval s covidem, kterému nyní bohužel podlehl. Osudový střet měl legendární hudebník o to horší, že se kvůli špatné imunitě nemohl nechat naočkovat. 

„Kvůli oslabené imunitě se Honza nemohl proti covidu nechat očkovat. Má tu nejtěžší variantu, navíc je astmatik. Myslím na něj nepřetržitě a posílám mu energii,“ prozradila Blesku nedlouho před jeho smrtí manželka Olivie Žižková (46). Covid byl ale nakonec bohužel silnější, než-li všechny manželčiny modlitby a maximální úsilí ošetřujících lékařů ...

Zemřel hudebník Miro Žbirka: Jaký byl jeho životní příběh?

Video se připravuje ...

„Jsi v mém srdci, v mých myšlenkách tak hluboko, že odešlo s Tebou i kus mě. Počkej tam na mě, drž mi místo a hlídej mě jako doposud... Nespouštej ze mě oči. Moc dobře Víš, že bez Tebe jsem jenom kus velkého dítěte... Právě přišel ten čas, kdy jsem začala číst Tvoji knihu. Od teď miluji značku Mercedes, Sonor a Zildjian... Budu si pouštět Tvůj oblíbený film 'KMOTR' , 'AMADEUS'a mimo Beatles začnu poslouchat Stinga, Scorpions a Jazz. Vím, že sis nepřál veřejné rozloučení, pouze ty a já... Máš tolik přátel, fanoušků, kamarádů...? Ok. Budu i to respektovat. Budu hodná a o naše pejsky se postarám a napíšu pro Tebe písničku. Má životní lásko. Díky za všechno.Těším se, až se zase setkáme, jako v našem videoklipu 'S Bohem'. MILUJI TĚ, Tvá žena Olivie,“ aktuálně napsala vdova na sociální síti lehce mrazivý vzkaz zemřelé lásce na nebesa.

Divoký život a záhadná smrt Whitney Houston

Video se připravuje ...



Přečtěte si
strng
25. 10. 2022 • 09:27

Kdyby mu aspoň funus udělala.

strng
25. 10. 2022 • 09:24

Sníženou imunitu jo?Kecy ta jeho Nána blbá mu nedovolila se naockovat antivaxerka.U téhle manželky sahnul fakt hódně vedle.Stalo ho to život pitomce.

homoerectus
25. 2. 2022 • 08:41

Dominika Gottová se zahodila s ním, když byla ještě mladá.

-bello-
24. 2. 2022 • 20:45

Dospělá ženská píše ... budu hodná ..., víš, že jsem jen kus velkého dítěte , .....atd atd.
Ježišikriste , ta je blbá!
Když někdo fakt trpí, nesjíždí sociální sítě a neslíká se z kůže!

kristinn
24. 2. 2022 • 20:34

On mal takúto ženu a zahodil sa s Dominikou Gottovou??? No tak to čumím ozaj, ako vyoraná myš...Ale aj cez to všetko: R.I.P.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.