Zamilovaný až po uši! Krampol plánuje svatbu | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 9. května 2024

Svátek slaví Ctibor, zítra Blažena

Zamilovaný až po uši! Krampol plánuje svatbu

Jiří Krampol
Jiří Krampol (archiv M. Schmiedbergera)

Zatímco byl herec, moderátor a bývalý kaskadér Jiří Krampol (83) v poslední době spojován hlavně s mladou rusovlasou herečkou Kateřinou Bláhovou (25), jeho srdci vládla úplně jiná dušička...

„Kačenka je hrozně hodná holka, máme se moc rádi, znám i jejího kluka. Dělá mi průvodkyni filmem Jiří Krampol: Život je sranda. Hodně se scházíme, domlouváme natáčení a třeba oblečení. Ale opravdu spolu nic nemáme. Kdybych chtěl mít poměr s takovou holčičkou, asi bych ji odvezl někam do Domažlic do zašitého hotelu a neukazovali bychom se spolu v Praze na veřejnosti,“ řekl Krampol eXtra ke kauze, že randí s Bláhovou. 

Smrt Dolejše ze Šlapeta a první slova manželky. A Krampolovo nejhorší natáčení

Video se připravuje ...

Sám ale také není a dokonce mluví i o tom, že se po páté ožení. „Mám jinou holku, taky je krásná a mladá. Je to báječné stvoření. Mám ji strašně rád a dokonce vážně přemýšlím o tom, že si ji vezmu. Je mi třiaosmdesát, nevím, co se mnou bude zítra, tak není na co čekat. Je strašně chytrá a milá. A má mě taky ráda. Nic ode mě nepotřebuje, je soběstačná, prostě jsme si sympatičtí. Nebudu o ní ale víc prozrazovat, je křehká a po mediálním zájmu netouží. Ale jen radši ještě upozorním, že s Kačenkou opravdu nemá nic společného. To bych strašně nerad, aby si to někdo myslel,“ vytřel všem zrak Krampol. 

Šebrle mluví o rozvodu, manželka to popírá. A Krampol se loučil se životem

Video se připravuje ...



Přečtěte si
blesik
10. 3. 2022 • 11:01

Jeho přítelkyně taky krásná a mladá? Napadne někdy tyto muže co o nich mohou říct ty mladé a krásné přítelkyně? Proč asi by se taková vdávala za geronta se kteráým ji čeká jen pečovatelství? Aha, asi tuším.

illenne
25. 2. 2022 • 12:47

vesely_kaktus Máte špatné informace, pokud vím, tak Jiří Krampol má syna Tomáše, který žije v Austrálii, kde také žije bývalá manželka Jiřího Krampola Fořtová Jana Krampolová. Příště se ho zeptejte

illenne
25. 2. 2022 • 12:44

To bylo stesku po Haničce a najednou se chce ženit. Ach jo, když se mu lítí být neustále středem pozornosti, tak ať si to užije. Stále si hraje na mladíčka, prý s novým kardiostimulátorem omládl, ha, ha.

yokky
18. 2. 2022 • 02:00

uz mu stra­si..­..😂😂­😂😂😂😂😂😂­☹☹☹☹☹☹­🤣🤣🤣🤣🤣🤣­😫😫😫😫😫😫­😫👻👻👻👻👻­👻👻

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.