Ladislav Štaidl (†75): Rok od smrti hudebního bosse | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 8. května 2024

Dnes je Den vítězství, zítra Ctibor

Ladislav Štaidl (†75): Rok od smrti hudebního bosse

Ladislav Štaidl zemřel 31. ledna 2021.
Ladislav Štaidl zemřel 31. ledna 2021.  ( Karel Gott Agency, archiv )

Je to přesně rok, co showbyznysem otřásla zpráva, že zemřel Ladislav Štaidl (†75). Hudebník a úzký spolupracovník Karla Gotta †80) v nemocnici podlehl komplikacím spojeným s koronavirovým onemocněním.

Štaidl nechtěl veřejné rozloučení a měl přání spočinout v rodinné hrobce, kde jsou i jeho rodiče a bratr Jiří (†30), slavný textař, který tragicky zahynul při autonehodě v roce 1973. Byl to také on, kvůli kterému se rodinný hrob postavil. Ladislava vedle bratra jeho čtyři děti uložily až půl roku po smrti.

Štaidl měl přání, které si nestihl splnit. A Farna ukázala nové tělo. Jak to dokázala?

Video se připravuje ...

Nechtěly kolem jeho hrobu žádný humbuk a zájem veřejnosti. Štaidl, v 70. a 90. letech velký boss showbyznysu, byl velmi úspěšný multiinstrumentalista. Vedl několik let Orchestr Ladislava Štaidla, který doprovázel Gotta. Slavíkovi také napsal nesčetně hitů, stejně tak jako Ivetě Bartošové nebo Daliboru Jandovi a jiným. K jeho nejslavnějším songům patří Kávu si osladím, Bum bum bum, Dva roky prázdnin, Trezor, Málo mě zná, Když láska schází nebo Oheň, voda, vítr.

Arturovo rozhodnutí o zesnulé matce! A Zagorové utrpení do konce života

Video se připravuje ...



Přečtěte si
begonie
31. 1. 2022 • 09:11

Asi mě tady ostatní znectí, ale mě Štaidl vždy připadal namyšlený, sebestředný a určitě s ním nebylo snadné žít neboť vztahy a zálety byly smyslem jeho života - Zelenková ale ať raději žádnou knihu nepíše, úpně stačila ta jeho kniha

mbmb
31. 1. 2022 • 05:48

Další zoufalec a trpaslik nejen vzrůstem! Celá parta chlapecku sice umělá vydělat balíky nadstandardní,ale .....to je také vše .Hrají si na VIP ,žádné nejsou ,divně manželky i děti a zničené osudy všech kolem.Gott už nemohl dýchat a saskoval na playback na tkz.koncertech, nešťastník Felix ,Svoboda atd.Jiz nám je nevnucujte v čele se sislavou tupanou "Haničkou" která má 75 let- diblík.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.