Gabriela Vránová: Pila a pila... A syn Kepka ji nutil k odchodu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Gabriela Vránová: Pila a pila... A syn Kepka ji nutil k odchodu!

Gabriela Vránová  neodolala sektu a už vůbec ne pravé moravské meruňkovici. A pila a pila...
Gabriela Vránová neodolala sektu a už vůbec ne pravé moravské meruňkovici. A pila a pila... (Aha! – Marek Pátek)

PRAHA – Herečka Gabriela Vránová (68) zatoužila po alkoholu! V neděli večer si totiž chtěla se vším všudy užít oslavu narozenin své skoro snachy, operní divy Andrey Kalivodové (30).

Herečka Gabriela Vránová (68) zatoužila po alkoholu! V neděli večer si totiž chtěla se vším všudy užít oslavu narozenin své skoro snachy, operní divy Andrey Kalivodové (30). Hlavně se sklenicí sektu a panákem kořalky! „Mami, asi budu muset použít násilí, abych tě přinutil k odchodu,“ řekl s úsměvem Vránové její syn, režisér Ondřej Kepka (38), přítel Andrey Kalivodové, která slavila své třicetiny.

Andree Kalivodové přišla k narozeninám popřát nejen její nastávající tchyně, herečka Gabriela Vránová, ale i spisovatel Arnošt Lustig (81), který se přiznal k tomu, že vždy, když je v přítomnosti Andrey, je sexuálně vzrušen a nedokáže s tím nic udělat. V jeho věku je to už spíše skoro zázrak!

Andrea Kalivodová se na svou oslavu samozřejmě pořádně vyparádila. Na sobě měla červené šaty, které dostala darem od svého přítele, a brilianty za 165 tisíc korun. „Největší trable však nastaly ve chvíli, kdy jsem si chtěla obout boty a zjistila, že jsou úplně prošoupané. Chvíli před oslavou jsme je jeli nechat podrazit,“ řekla deníku Aha! oslavenkyně.

Na třicetinách Andrey Kalivodové teklo proudem nejen víno a sekt, ale i moravská meruňkovice, kterou dovezli do kina MAT z Brna rodiče sólistky Státní opery Praha. A herečka Gabriela Vránová chtěla »meruňku« okamžitě okusit. Nakonec jí tak zachutnala, že ani nechtěla odejít domů. V kabátu pobíhala po restauraci, se všemi se loučila, ale k odchodu se neměla. Pak už musel zasáhnout syn Ondřej Kepka, který nakonec svou mámu udolal a nechal ji odvézt domů. Mezi hosty se objevil i Milan Drobný se svou přítelkyní Helenou Kadeřábkovou, psychiatr Jan Cimický a spousta dalších známých a kamarádů Andrey Kalivodové.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.