Jankovič osahával patnáctku! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Jankovič osahával patnáctku!

Tanečníci Filip Jankovič (vlevo) s Juliem Kovácsem pokřtili v těsném objetí se Sandrou Bell její nový singl.
Tanečníci Filip Jankovič (vlevo) s Juliem Kovácsem pokřtili v těsném objetí se Sandrou Bell její nový singl. (pro Aha! Aleš Funke)

PRAHA – Účastník druhé řady »novácké» pěvecké reality show Česko hledá SuperStar Filip Jankovič (22) má nenechavé prsty! Na křtu vánočního singlu a oslav narozenin nadějné zpěvačky Sandry Bell (15), kterou mnozí přirovnávají k slavnější Ewě Farne, si oslavenkyni pěkně »ošmatal«!

Účastník druhé řady »novácké» pěvecké reality show Česko hledá SuperStar Filip Jankovič (22) má nenechavé prsty! Na křtu vánočního singlu a oslav narozenin nadějné zpěvačky Sandry Bell (15), kterou mnozí přirovnávají k slavnější Ewě Farne, si oslavenkyni pěkně »ošmatal«!

„To bylo jen pro účely fotografování. Jsme kamarádi a Sandru učím tancovat. Navíc mně je o sedm let víc, takže tímhle směrem to mezi námi nejiskří,“ směje se tanečník a zpěvák Jankovič. Ten Sandře pokřtil vánočně laděnou písničku Přání jen pro tebe a spolu předvedli i novou tančení show. Zpěvačka, která bodovala v českých hitparádách již se singly Chocolate a Ve snu budem lítat, na párty v pražské restauraci oslavila i nedávné patnácté narozeniny, a tak nechyběl ani narozeninový dort.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.