Fiala ostrouhal, Zeman má covid! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Fiala ostrouhal, Zeman má covid!

Miloš Zeman a Petr Fiala
Miloš Zeman a Petr Fiala  (FOTO: Jiří Ovčáček/Kancelář prezidenta republiky)

Trvalo dlouhých 46 dní, než lékaři hlavu státu propustili do domácího ošetřování. A zároveň netrvalo ani 24 hodin a Miloš Zeman (77) je zpět na značkách v Ústřední vojenské nemocnici. Podle vyjádření mluvčího Hradu Jiřího Ovčáčka stojí za prezidentovo hospitalizací pozitivní test na covid!

I přesto, že do večera tohoto dne nebyla zpráva o pozitivním nálezu covidu u Zemana veřejnosti ani lékařům ještě známa, odborný tým označil rekonvalescenci v Lánech bez dozoru lékaře za rizikovou. „Pan prezident i jeho rodina a nejbližší spolupracovníci byli opakovaně informováni o jeho zdravotním stavu, o predikci vývoje a o možných rizicích a komplikacích. ÚVN nadále doporučuje jako nejvhodnější péči poskytovanou ve specializovaném zdravotnickém zařízení pod vedením odborného lékařského týmu,“ uvedla mluvčí vojenské nemocnice Jitka Zinke.

Prezident na Nově o zdraví, covidu i nové vládě: Zeman podpořil omezení pro neočkované

Video se připravuje ...

Prezident si ale prosadil svou a na svém propuštění trval! Pojistkou prezidentova prospívání měla být i péče Senior Home Group, která dostala od ÚVN všechnu potřebnou zdravotnickou dokumentaci i ošetřovací plán, který určuje, jak má další péče o prezidenta probíhat. Vše se ale změnilo z minuty na minutu! Zeman začal vykazovat známky onemocnění SARS-COVID19, a to byl dostatečný důvod, proč namířit zpět do nemocnice!Jmenování Petra Fialy (57, ODS) premiérem tak bude odloženo!

 Prezident a jeho pravomoce při jmenování ministrů

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.