Marešová opaluje bříško! Ta že má 7 kilo navíc? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Marešová opaluje bříško! Ta že má 7 kilo navíc?

Monika a Leoš Marešovi
Monika a Leoš Marešovi (profimedia.cz)

Ačkoli se manželé Marešovi na sociálních sítích pochlubili radostnou novinou, detaily si Monika Marešová nechávala pro sebe. Rostoucí bříško pečlivě zahalovala a i nyní by tak málokdo na první pohled požehnaný stav Moniky poznal.

O Monice Marešové se ví, že má cit pro detail. Její instagramový profil se nese v minimalistickém duchu a i na snímku s odhaleným bříškem neukázala víc, než je třeba. Nastavající maminka zapózovala na bílé pláži, snímek ovšem intimně zahalila do černobílého závoje. Monika přiznala, že jí těhotenství zatím přidalo 7 kil. Více však neprozradila. Ani pohlaví miminka nebude veřejnosti zatím odhaleno. Samotní manželé se totiž rozhodli, že se nechají překvapit.

Monika Marešová na Maledivách.

Výbava se tak bude ladit do neutrálních barev. Monika, jejíž módní vkus je inspirací pro mnohé ženy, by stejně nevolila stereotypní kombinace růžové barvy pro holčičku, modré pro chlapečka. „Musím říct, že bych stejně nakupovala barvy jako šedou, béžovou, bílou i kdybych pohlaví znala. Kdo mě zná, ten ví, že pokud by to byla holčička, růžová by stejně nebyla,“ dodala Monika Marešová v rozhovoru pro Super.cz.

Monika Marešová se synem, který ji přerostl: Jak proběhlo poslední setkání s Karlem Gottem?

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.