Rychlíkovou šokovala babička: Bude z tebe prostitutka! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Rychlíkovou šokovala babička: Bude z tebe prostitutka!

Z natáčení seriálu 1. MISE
Z natáčení seriálu 1. MISE (FTV Prima)

O své budoucnosti měla Sára Rychlíková (22) jasno. Když se ale doma svěřila, že bude herečkou, žádné nadšení se nekonalo.

Babička dokonce herectví přirovnala k nejstaršímu řemeslu. Dnes už se tomu všichni smějí a rodina je na vycházející hvězdu náležitě pyšná. Sympatická brunetka se ve včerejším pořadu 7 pádů Honzy Dědka svěřila, že nikdo z rodiny nečekal, že by se vůbec kdy mohla dostat na DAMU. „Chodila jsem do dramaťáku, cítila jsem to v sobě. Táta mi na to nic neřekl, mamka mi na přijímačky na DAMU řekla, ať to zkusím, ale nikdo asi nečekal, že je udělám,“ popisuje s tím, že když s radostnou novinou přišla, nastalo doma hrobové ticho.

Překvapení pro diváky i účastníky 1. MISE: Maskáče oblékne nečekaná posila!

Video se připravuje ...

„Mamka řekla, že je to hezký, děda povídal, že se oběsím, až nebudu mít práci. Pořád jsem čekala, kdo z toho bude mít radost. A babička říkala: Sárinko, vždyť z tebe bude prostitutka...“ popsala první reakce rodiny. Naštěstí si mladá studentka prosadila svou, i když občas ještě bojuje. „Intimní scény pro mě nejsou jednoduché. Stydím se někoho líbat, svlékat se, svádět,“ přiznala seriálová kadetka Marika z 1.MISE.

Odborník na zbraně seriálu 1. MISE o tragédii během natáčení filmu Rust: Kdo za to může? A co na to herci?

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.