Pořádné vzrůšo během natáčení: Radúz Mácha v limbu | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Pořádné vzrůšo během natáčení: Radúz Mácha v limbu

Radúz Mácha nezvládl náročné natáčení
Radúz Mácha nezvládl náročné natáčení (Herminapress)

Těžké uniformy, vedro a dvanáctihodinové směny. Radúz Mácha (34) si během prvních natáčecích dnů seriálu 1. mise sáhl na dno. Herec nebyl na tak tvrdé podmínky připraven a na place omdlel vyčerpáním.

Drsný scénář seriálu s sebou přináší i opravdový vojenský výcvik, kde si všichni aktéři na vlastní kůži vyzkoušeli, jaké to je dostat se na pokraj psychických i fyzických sil. Nejvíce náročné podmínky odskákal právě Radúz. 

Herec Radúz Mácha: Do 1. MISE nastoupil po mateřské. Krásná Novotná točila v bolestech

Video se připravuje ...

„Na počátku natáčení seriálu 1. Mise jsem zkoušel Bouři v rámci Shakespearovských slavností. Přes den jsem točil, v noci zkoušel, spal jsem pár hodin a rodinu jsem téměř neviděl. Upřímně si to ani nestačím užívat, jelikož toho mám od června opravdu hodně, dokonce se mi to i vymstilo a jednou jsem trochu omdlel vyčerpáním při natáčení,“ přiznal představitel seriálového frekventanta Honzy Rubeše. „Takže se teď především snažím šetřit energii, hodně jíst a pít,“ dodal herec. Nutná pauza O tom, že během natáčení se náročné scény nevyhnuly ani krásným ženám, ví své také Sára Rychlíková (22).

„Bylo dusno, točili jsme v zadýchané místnosti s velkým počtem komparzistů. Bylo to náročné po psychické i fyzické stránce,“ přiznala seriálová drsňačka Marika Klocová, která dokonce musela požádat o pauzu hned první den a ani další dny na place nebyly o nic snazší. „Bylo opravdu hrozné vedro, točili jsme dvanáct hodin. Jednomu z kolegů se tam dokonce udělalo špatně a obrazy nedotočil,“ dodala kráska, že natáčení opravdu nebyla procházka růžovým sadem. To, jak mladí frekventanti bojují o své místo v elitní vojenské jednotce, můžete sledovat dnes od 20.15 hod. na TV Prima.

1. MISE: do vojenského se obleče i tato krásná zrzka a charismatický dobrodruh

Video se připravuje ...

 



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.