Syn doktora Mázla odešel... VELKÉ PŘÁNÍ PARTNERKY | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Syn doktora Mázla odešel... VELKÉ PŘÁNÍ PARTNERKY

Ondřej Rychlý se stal tátou krásného synka Tobiáška.
Ondřej Rychlý se stal tátou krásného synka Tobiáška. (Instagram)

Pořádně se zapotí. Ondřej Rychlý (29) obleče maskáče, vyfasuje zbraň a naskočí do rozjetého vlaku 1. mise. Touto rolí herec tak trochu splnil přání partnerce, zpěvačce Tereze Krippnerové, která ho na vojnu často posílá.

Kdo nebyl na vojně, není chlap! Takové heslo razí Rychlého životní partnerka, s níž má dvouletého syna Tobiáše. Ondřej jí tak alespoň prostřednictvím seriálu splní přání mít doma pořádného chlapáka.

Akční 1. MISE: Herci si sáhli na dno svých sil!

Video se připravuje ...

„Moje přítelkyně mi často říká, že bych měl jít na vojnu, ale já bych do toho asi nešel. Můj táta byl na vojně a je to chlap. Ale nevím, jestli s tím má vojna něco společného,“ přiznal syn herce Petra Rychlého (56) Ondřej, který se už dnes večer vrátí na televizní obrazovky. „Hraju Prokopa Hlinku, jehož příběh začal v Modrém kódu, přetekl do Sestřiček a teď je i v 1. misi. Je to vypracovaný doktor, který má docela silný vývoj. Stárne, moudří a nabírá zkušenosti se ženami. Je velmi ambiciózní,“ popsal svou postavu s tím, že je ale lehce komplikovaná, protože má tak trochu problém se sociálním kontaktem. Štěstí začátečníka Během náročného vojenského cvičení, se Rychlý pořádně zapotí a dojde i na střelné zbraně. „Byl jsem na střelnici jednou u kamaráda a moc mě to bavilo a překvapivě mi to i šlo. Ale tady mi odborní poradci rychle vysvětlili, že to bylo jenom začátečnické štěstí,“ prozradil herec se smíchem, jak asi vypadaly jeho první pokusy se zbraněmi. Jak si Ondřej poradí s nástupem do již rozjetého seriálového vlaku, můžete sledovat dnes od 20.15 na Primě.

Herec Radúz Mácha: Do 1. MISE nastoupil po mateřské. Krásná Novotná točila v bolestech

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.