Drastické až hrůza! Gabriela Filippi zavražděná ve vaně | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Drastické až hrůza! Gabriela Filippi zavražděná ve vaně

Gabriela Filippi si střihla roli ve Specialistech
Gabriela Filippi si střihla roli ve Specialistech (Facebook Gabriely Filippi)

Po delší době se Gabriela Filippi (50) objeví dnes večer na televizních obrazovkách. V seriálu Specialisté si herečka střihne roli světoznámé vnadné operní divy se zálibou v mladších mužích. Moc si ale nezapěje, hned v úvodu skončí ve vaně svázaná podprsenkou a s kalhotkovým roubíkem v ústech bez známek života.

Herečka s nadšením na nabídku operní divy kývla. „V castingové agentuře mě docela intenzivně sháněli, že jsem ideální představitelka pro operní divu, což mě moc potěšilo, protože celý operní svět miluji a často s nimi vystupuji,“ řekla Aha! Gabriela.

Ležela ve vaně několik hodin

Specialisté: Jak to Evě Leimbergerové sluší na skejtu?

Video se připravuje ...

Většinu času během natáčení ale strávila herečka spoutaná v luxusní vaně, která se jí stala osudnou, a major Strouhal v podání Martina Dejdara (55) se svými specialisty tak budou mít plné ruce práce. „Bohužel jsem ve vaně neskončila s mladým krásným mužem, ale zavražděná,“ řekla Filippi se smíchem.

„Strávila jsem ve vaně několik hodin, ale musím říci, že ve velmi krásné vaně. A celý štáb se o mě skvěle staral. Neustále mi dolévali teplou vodu a starali se, aby mi tam bylo dobře,“ dodala herečka, že ačkoliv je její smrt v seriálu děsivá, jí se jinak natáčení líbilo.

Gabriela je velmi duchovně naladěná a všeobecně se zajímá o duchovno a to jí přihrálo do cesty i seriálového manžela v podání slovenského herce Přemysla Boublíka (39). „Přemysl namlouvá texty duchovního učitele, kterého já mám ráda, a tím jsme se ohromně propojili,“ řekla herečka o osudovém setkání. Rozhodla o osudu seriálové Kamily Bertrano její záliba v zajíčcích, nebo byl vrahem zahradník? To se dozvíte už dnes ve 20.20 na Nově.

Specialisté: Hvězda seriálu Ulice Kryštof Rímský ve zcela jiné roli!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
mbmb
22. 11. 2021 • 06:14

To je blbost o ničem , nezajimave

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.