Filippi a Karoch: Porcelánová svatba! Musela ho přemlouvat... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Filippi a Karoch: Porcelánová svatba! Musela ho přemlouvat...

SRPEN 2018 A takhle vypadají manželé dnes.
SRPEN 2018 A takhle vypadají manželé dnes. (Foto Facebook.com)

Před dvaceti lety ho musela přemlouvat, aby před ní vůbec poklekl. A teď sportovní komentátor Pavel Karoch (54) a herečka Gabriela Filippi (47) slaví porcelánovou svatbu! I přesto, že občas mají doma itálii...

Ona se téměř nezměnila, jeho by poznal málokdo. Dvojice se na sociální síti pochlubila svatebními fotkami z roku 1998, na kterých si slibují věrnost v kostele. „Úžasný pan farář dovolil Pavlovi změnit text svatebního slibu na - budu se snažit zachovat ti lásku, úctu, namísto - zachovám ti. Bylo to pro něj důležité, stát si za jeho slibem. A tak se snažíme,“ okomentovala společné snímky herečka.

„Je třeba se chválit za společné soužití v italské domácnosti, za naše podobně svéhlavé děti a také za to, že si umíme odpustit, když je druhý hubatý,“ vyznala se Gábina. Děkovat by měla ale hlavně Ondřeji Vetchému (56), který jí s tehdejším fotbalovým záložníkem seznámil. 

 



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.