Bude se líbit nový Sex ve městě? Samanthu lámou k návratu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Bude se líbit nový Sex ve městě? Samanthu lámou k návratu!

Samantha v Sexu ve městě
Samantha v Sexu ve městě (HBO)

Fanoušci Sexu ve městě se už moc těší na desetidílné pokračování z dílny HBO Max s názvem »And Just Like That«... Kdo by nebyl zvědavý na další osudy Carrie, Mirandy a Charlotte?

Co ale Samantha, která účinkování v této minisérii odmítla? Vrátí se ještě někdy? A bude to bez nejnáruživější ženy z celého kvarteta ještě vůbec Sex ve městě?! Zdroje z natáčení hovoří o tom, že už se pracuje na druhé sezoně a produkce se zoufale snaží Kim Cattrallovou (65), představitelku sexuální dračice, získat.

Natáčení nového seriálu Sexu ve městě: Sarah Jessica Parker

Video se připravuje ...

„Kim nám všem hrozně chybí a doufáme, že se vrátí na druhou sezonu. Dveře do seriálu má Samantha stále otevřené, je jeho důležitou součástí,“ cituje Daily Mail své zdroje ze štábu. Jejímu možnému návratu napovídá i scénář právě dokončovaných dílů. „Její postava nebyla zabita, nezemřela...“ ujišťují informátoři z řad filmařů. „Prostě se jen rozhádala s postavou Jak ale v seriálu Carrie její přítelkyně chce jejich vztah dodal zdroj.

Nové díly seriálu Sex ve městě: jak probíhalo natáčení?

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.