Minuta poté, co Baldwin zastřelil kameramanku. Stihla říct. | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Minuta poté, co Baldwin zastřelil kameramanku. Stihla říct...

Poslední foto, na kterém je kameramanka z Baldwinova filmu živá.
Poslední foto, na kterém je kameramanka z Baldwinova filmu živá. (Blesk)

Okolo nehody s kritickým koncem, při které herec Alec Baldwin nešťastnou náhodou zastřelil kameramanku Halynu Hutchinsovou (†42), vyplouvá na povrch stále více informací. Toto byla její poslední slova, než na následky střelného zranění zemřela. 

Magazín People zveřejnil svědectví režiséra snímku Rust Joela Souzy. Ten popsal, co se stalo bezprostředně před tím, než ze zbraně, ve které měly být slepé náboje, vyšel osudný výstřel, který ukončil život filmové naděje.

Tady se to stalo: Alec Baldwin zastřelil kameramanku a postřelil režiséra

Video se připravuje ...

Joel přiznal potíže se štábem, který měl v kompetenci správu zbraní. Ten musel z funkce odstoupit kvůli problémům s bydlením. Úlohy se zhostila zbrojařka Hannah Gutierrezová-Reedová (24), která měla všechny zbraně prověřit, asistent režie pak onu osudnou na její pokyn předal Baldwinovi se slovy „cold gun“, což znamená, že jde o zbraň bez ostrých nábojů. 

Baldwin si s ní ještě chvíli hrál a nacvičoval grif, který chtěl použít v připravované scéně. Ze zbraně náhle vyšel výstřel, který zasáhl Souzovo rameno a prošlo trupem kameramanky. Pro tu sice okamžitě startoval vrtulník, nicméně v tu chvíli už masivně krvácela. Než upadla do bezvědomí a následně zemřela, řekla, že necítí svoje nohy. Boj o záchranu života skončil krátce po převozu do nemocnice. 

Alec Baldwin zabil kameramanku (†42) a postřelil režiséra: Slzy při výslechu!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
travina
28. 10. 2021 • 22:47

Víš co beladono, jdi už do ***!!!!!! Jsi odporná bába, která vše jen zkritizuje a pošpiní a ještě si myslíš, že jsi sežrala Šalamounovo *** a přitom ničemu nerozumíš. Chudinko ubohá, ani v těch Bohnicích tě nechtějí, ty cvoku!

-bello-
28. 10. 2021 • 22:22

Slepé náboje nemají označené ?Baldwin nese část viny taky.Není to první film se zbraní.Trénovat si triky a mířit na houf lidí a zmáčknout je asi tak, že si možná přihnul.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.