Herecký pár Matonoha a Benešová: Prohráli soud o dceru! Seberou jim malou Sáru (8)? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 16. dubna 2024

Svátek slaví Irena, zítra Rudolf

Herecký pár Matonoha a Benešová: Prohráli soud o dceru! Seberou jim malou Sáru (8)?

Herecký pár Matonoha a Benešová
Herecký pár Matonoha a Benešová (: archiv)

PRAHA – Strach o dceru! To zažívá každý den herec Tomáš Matonoha (36) s manželkou (a také herečkou) Lucií Benešovou (33)! V červnu totiž do rodiny přijali holčičku Sáru (8), kterou její matka nechala v plzeňském dětském domově. Ale pak…

Strach o dceru! To zažívá každý den herec Tomáš Matonoha (36) s manželkou (a také herečkou) Lucií Benešovou (33)! V červnu totiž do rodiny přijali holčičku Sáru (8), kterou její matka nechala v plzeňském dětském domově. Ale pak…

Ve chvíli, kdy chtěli Sáru adoptovat, je její biologická matka hnala k soudu! A vyhrála! „Matka Sáry nechtěla připustit, aby si ji osvojil někdo jiný. Přitom jí poslala maximálně jeden pohled za půl roku. Sárinka tak žije v rodině u Matonohů, ale oficiálně není jejich dcera,“ prozrazují blízcí rodiny.

„Nechci o tom moc mluvit, je to pro mě moc citlivá záležitost,“ tvrdí Benešová, herečka známá ze seriálu Horákovi a filmů Sametoví vrazi, či Ro(c)k podvraťáků. Kvůli krkavčí matce se Benešová denně strachuje o přijatou dceru, která dělá sestřičku Luciánovi (10) a Štěpánovi (2).

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.