Aktuální zdravotní stav Slováčka: MRTVICE? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Aktuální zdravotní stav Slováčka: MRTVICE?

Dáda mluví o mrtvici
Dáda mluví o mrtvici (Machan, Klejch, Tran)

Ačkoli to vypadalo, že se Felixovi Slováčkovi (78) udělalo jen slabo, s velkou pravděpodobností prodělal mrtvici. Podle Televize Nova mozkovou příhodu nevyloučila ani manželka Dagmar Patrasová (65). 

„Někdo říká, že to je slabá mozková mrtvice, někdo, že se mu udělalo špatně, já nevím,“ osvětlila Patrasová stav svého muže.

Proč nezpívá dcera Gotta? A Felix opět bez Dády, v doprovodu exmilenky

Video se připravuje ...

Podle milenky Felixe Slováčka, která s ním byla ve chvíli, kdy se mu udělalo náhle nevolno, se ale více dozví v pondělí. „V nemocnici mu udělali CT a další vyšetření. Další testy budou dělat v pondělí, takže nevíme přesně, co se stalo,“ řekla Lucie Stars24.

Gelemová (38) také prozradila, co se v pátek vlastně stalo: „Jeli jsme s Felixem na Šumavu. Po cestě se mu udělalo nevolno, bylo mu špatně od žaludku a motala se mu hlava. Původně jsem s ním chtěla jet do nemocnice, ale nakonec jsem raději zavolala sanitku,“ řekla serveru Super.cz. Slováček se již prý cítí lépe, zůstává však stále v nemocnici. 

Felixova zpověď o Dádě a alkoholu. A mrazivá poslední slova Karla Gotta

Video se připravuje ...



Přečtěte si
mbmb
10. 10. 2021 • 21:48

Chce to dravé vlcaky hlavně do politiky ! Tihle staroušci co se přemáhají a hrají mladé sportovce padají jak mouchy ! Hlavně celý orchestr l.Staidla je téměř celý na pravdě boží.

janakveton
10. 10. 2021 • 20:53

On se dal s tou mladou zase dohromady?!!

-bello-
10. 10. 2021 • 13:43

A bude tady na etapy , jak "zachránila život " svému senilnímu partnerovi , zrovna tak, jak byla story na etapy , jak zachránila "zkušeně " Ivana Gottová život tomu svému. Neudělaly nic, než zavolaly záchranku.
Když řekne ex milenka " nevíme / já a on / na čem jsme , pak jasně signalizuje! Patrasová je příšerná, že se chce cpát za ním na návštěvu, místo aby frnkla někam do Itálie.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.