Šafářová bez svatební cesty: U nás je všechno vzhůru nohama | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Šafářová bez svatební cesty: U nás je všechno vzhůru nohama

Lucie Šafářová s milovanou rodinkou
Lucie Šafářová s milovanou rodinkou (Reprofoto Česká televize)

Konečně prolomila hradby mlčení. Po dvou týdnech se nyní již Lucie Plekanec Šafářová (34) rozhodla prozradit detaily ze svatebního dne a jeho plánování.

Již od začátku měli novomanželé jasno, že se svatba ponese v jednoduchém duchu a v kruhu těch nejbližších. „My jsme nechtěli žádnou moc velkou, spíš menší. Samozřejmě počet hostů se s covidem pořád měnil, pro lidi ze zahraničí nebo třeba i tenistky je složité naplánovat nějaký termín, aby tam byli všichni. Ale důležité je, že tam byli lidi, které mám ráda,“ prozradila Lucie v rozhovoru pro Blesk sport.

7 pádů Honzy Dědka: Tomáš Plekanec a Lucie Šafářová: Jak pokračují přípravy na svatbu?

Video se připravuje ...

Jinak se ale v očích tenistky nic zásadního nezměnilo. Svatba měla pouze stvrdit to, co ve svém vztahu již vybudovali. „V našem klasickém životě se fakt nic nemění, jen jsme si to tak nějak zpečetili a užili. A líbilo se to i naší Leontýnce,“ vysvětluje tenistka, která i tak na svůj svatební den bude navždy vzpomínat.  

Šulcová: Nemám ani korunu! A Šafářová se stará o syny Vondráčkové. Jaké mají vztahy?

Video se připravuje ...

Co se svatební cesty týče, není jisté, zda se nějaká bude konat. Lucie totiž odpověď na tuto otázku shrnula s tím, že tento rok si cestování užili požehnaně: „My jsme hodně cestovali přes léto, takže jsme si ji tak trochu odbyli už předem. U nás je totiž všechno vzhůru nohama,“ dodala s úsměvem.  



Přečtěte si
koliaska
31. 1. 2022 • 15:26

Já si myslím, že na tom nejet na svatební cestu není nic špatného. My třeba po svatbě s manželem také nikam nejeli. Za to mohlo ale částečně to, že když jsme se brali, tak jsme na tom oba byli finančně mizerně, takže naše svatba byla opravdu skromná. Jen teda za snubáky jsme se trochu plácli přes kapsu, ty jsme kupovali tady odtud https://www.sperky-prsteny.cz/stribrne-sperky-s178CZ a dali jsme za ně docela dost peněz.

-bello-
12. 10. 2021 • 23:51

fany22
doplň si vzdělání
zbavení způsobilost k právním úkonům nezachrání ani
opatrovník, svatba není možná !!!!!

fany22
11. 10. 2021 • 07:33

A Tobě bych to přála zažít aspoň jednou. Asi se nezadaří. A taky by tu svatbu musel schválit opatrovník, co?

-bello-
10. 10. 2021 • 15:00

Baldedash
"reálná Plekancová " , tedy současná nositelka toho jména je jen jeho matka , jak tady už někdo vysvětlil!Šafářová je Plekanec ( děsný, ale je to tak ) a Vondráčková je navždy asi už jen Vondráčková.
Ty máš dost a máš v tom bordel!
.......
Lucince Vondráčkové popřej nepřejícně, jak Plekancovi tady činíš , a to do č t v e ř i c e všeho dobrého!
Protože Lucinka Plekance trumfla. Měla fotbalistu, krasobruslaře a hokejistu.Všichni od ní zdrhli.Je jedno, že s některými nebyla vdaná, dle ní to byly vztahy trvalé !!! Fotbalista se před ní schovával, krasobruslař se po čase zapíral a ani jeden s ní nic mít do budoucna, natož dítě nechtěl. Plekanec nalítnul.
Tak do čtveřice!Nezapomeň!

-bello-
10. 10. 2021 • 14:50

kalenda
...hopsající hucul s brejlema na palici ....
Jsem mrtvá smíchy

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.