VYSTŘIŽENÝ GOTT?! Tohle v dokumentu neuvidíte! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

VYSTŘIŽENÝ GOTT?! Tohle v dokumentu neuvidíte!

Ivana Gottová, Karel Gott
Ivana Gottová, Karel Gott (Profimedia)

Po plzeňské předpremiéře dorazil dlouho očekávaný snímek Karel i do metropole! Oficiální premiéra za účasti vdovy Ivany Gottové (45) byla naplánována na pondělní večer. Fanoušci se na film můžou těšit v kinech od tohoto čtvrtka.

Na dokument si všichni museli počkat o rok déle, jelikož pandemie loni na podzim, kdy měla premiéra původně proběhnout, na více než půl roku zavřela kina.

Vystřižené scény

Autorka dokumentu Olga Malířová Špátová (37) do dvouhodinového snímku neměla šanci dostat všechny záběry. Třeba ty z posledních Vánoc Karla Gotta na chalupě v Doubici. Jde např. o vtipnou scénu s fenkou Stellou (†10), která zemřela jen půl roku po svém páníčkovi. „Vzal sněhulákovi mrkev, dal ji fence Stelle – a ta ji sežrala. Já jsem si s touhle komickou scénou nedokázala poradit, tak jsem si ji nechala do bonusového materiálu,“ prozradila režisérka.

„Na život!“ připíjí si Karel Gott v ukázce z filmu KAREL

Video se připravuje ...

Jezdil na vozíku

Nezveřejněné záběry také ukazují, že měl Slavík na své chalupě v Doubici golfový vozík, kterým se po okolí chalupy přesouval. V závěru života už bez něj kvůli potížím s chůzí nedal ani ránu. „Vyčítala jsem si, že jsem ho přiměla k poslední scéně u kapličky v době, kdy už mu bylo hodně zle, byl unavený, místo ježdění v golfovém vozíku, u kterého se ještě ke všemu vybila baterie, měl ležet,“ vzpomínala dále Špátová.

Zagorová v nemocnici. Proč zasahovala policie? A našel se poklad Karla Gotta

Video se připravuje ...

V rámci nezveřejněných záběrů je tak v klipu vidět jak scéna od kaple Nejsvětější Trojice, kde Karel na začátku září 2019 odpočíval s fenkou Stellou, tak záběr, kdy zpěvák vyvezl po Doubici v golfovém vozíku své německé spolupracovníky – bývalou sekretářku Juttu a jejího manžela, Slavíkova německého exřidiče Haralda Birgdena.

 



Přečtěte si
hanainge
6. 10. 2021 • 00:40

Jutta i Harald Birgdenovi nikdy nebyli s Karlem Gottem v Doubici! Karel Gott už v roce 2001 vyhodil Juttu i Harald Birgdenovi, protože oba jsou drsné, špatné a primitivní lidé, které využili Karla Gotta a udělali pletichy. Jutta Birgden k tomu padělala dokumenty, velmi často lhala i ukradla Karlu Gottovi dary. To je fakt.

Dále je fakt, že Ivana Macháčková opravdu nikdy nebyla manželkou Karla Gotta, nebot' Karel Gott ji nikdy nemiloval a obráceně. Ivana Macháčková chce lidi jenom využít a má poměry v ložnici s muži, které pracují v médiích a s tím už často ona nechala zhotovit a zveřejnit fotomontáže i padělané videa s Karlem Gottem a dětmi. Film „Karel“ taky částečně je padělan. Ivana Macháčková nic nezdědila od Karla Gotta i ona musí se velmi stydět, ona se zasloužila o tom dostat velkou trest a nyní konečně dostala trest od Pána Boha!!! Dále je fakt, že Ivana Macháčková nic neorganizuje. Předtím, než Karel Gott zemřel, Karel Gott psal, že ona v souvislosti s Karlem Gottem nic nesmí!!! To řekl mi sám Karel Gott. Pan Felix Slováček, který se velmi dobře zná s Karlem Gottem už od roku 1966, potvrdil, že Karel Gott opravdu nikdy nebyl ženatý, Ivana Macháčková pro Karla Gotta jenom pracovala jako uklízečka, na PC a Karel Gott zakázal jí jít do ložnici Karla Gotta. Konečně Karel Gott vyhodil Ivanu Macháčkovou, protože ona byla drsná!

Dále je fakt, že jenom Dominika Gottová je jedinou dcerou Karla Gotta a Dominika Gottová je pilná i slušná dáma. Správným otcem Charlottky Elly je zpěvák Martin Pošta. Karel Gott bohužel akceptoval falešné divadlo s Ivanou Macháčkovou a dětmi jako „rodina Karla Gotta“ na veřejnosti, protože když Karel Gott byl mladší, on zažil s ženami špatné zkušenosti a proto chtěl mít klid a opravdu žil sám. Mezitím Karel Gott se omlouval za falešné divadlo na veřejnosti s Ivanou Macháčkovou a dětmi, protože Karel Gott to moc lituje. Karel Gott ve skutečnosti miluje jinou ženu, která žije v Německu.

mbmb
5. 10. 2021 • 23:31

P.S.Vdova moc zestárla ,vypadá jak služka a na 60 let.
Dcery vyrostly ,ale jsou to podprůměrné chuderky , Stejně jako vdova Grossová s detma

mbmb
5. 10. 2021 • 20:29

Už je toho moooc nechte kg v klidu odpocivat

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.