Manželé Plekancovi: Svatební agentka v rozpacích! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Manželé Plekancovi: Svatební agentka v rozpacích!

Na svatbě se o zábavu staral například zpěvák Mirai Navrátil
Na svatbě se o zábavu staral například zpěvák Mirai Navrátil (Instagram Miraie Navrátila)

Zatímco dvojice novomanželů o své veselce zarytě mlčí, informace o tom, jak to celé bylo, přece jen vyplouvají na povrch. Kde se veselka konala a jak dlouho ji Plekanec s Šafářovou plánovali?

Detaily o události roku se podařilo zjistit serveru Expres.cz. Své ANO si měli Tomáš Plekanec a Lucie Šafářová říci v prostorách jimi oblíbeného hotelu Endemit Boutique Hotel a Spa, který se nachází v obci Horní Bečva. Romantické svatební snímky pak měly být nasnímané u tamější přehrady.

Více pak prozradila citovanému webu majitelka svatební agentury, na kterou pár vsadil, Blanka Červenáková. „Já když jsem se s nimi poprvé slyšela, tak jsem nevěděla, kdo jsou,“ rozpačitě přiznala s tím, že Lucii a Tomášovi agenturu doporučila nevěstina družička. „Ta mě zažila na několika svatbách a řekla jim, aby oslovili mě, pokud to chtějí mít dokonalé. Já se snažím lidi učit, aby měli svatbu takovou, jakou chtějí oni a musím říct, že s Luckou a Tomem to byla jízda. Kromě mlčenlivosti byli ale jako každý jiný pár,“ říká majitelka agentury Svatby s příběhem.

7 pádů Honzy Dědka: Tomáš Plekanec a Lucie Šafářová: Jak pokračují přípravy na svatbu?

Video se připravuje ...

Také ona sama mluví o události jako o svatbě roku. Strach, že se to celé provalí, ale měla. „Báli jsme se, že se to neutají. Drželi jsme to rok a něco v tajnosti, měli jsme i jiné lokace a plány, měnilo se to ale kvůli prostředí a covidu. Jejich přáním nakonec bylo mít svatbu v hotelu Endemit a měli jsme radost, že se nám svatbu podařilo utajit. Za to jsme vděční,“ dodal Červenáková s tím, že pokud jde o velikost svatby, zařadila by ji asi do průměru. Zkrátka prý nebyla ani velká, ani malá.

Poledňáková slaví 80, neukázala se 5 let! A svatba Šafářové s Plekym se nekoná

Video se připravuje ...

 



Přečtěte si
pea.p
26. 9. 2021 • 17:57

Na tajnou svatbu už je těch info trochu moc.
Kdyby zůstala utajena, nic by se nestalo.

mbmb
26. 9. 2021 • 06:53

Alice Alice Ty řešíš co nemáš a sice příště piš k tématu kolik stály nevestiny booho šaty a stylová kytka /moc krásné/ a jinak není co závidět ,chudáci 3 deti ,peníze nejsou vše/Kellner/

AliAlice
25. 9. 2021 • 09:45

mbmb...mám dojem,že řešíš něco.po čem je ti prd.­..mb­mb+u­živa­tel.­...vez­měte se za ruky a zmizte.ty vaše závistivý kecy sou hodně směšné...

st.rec
25. 9. 2021 • 00:43

Lidi,proboha,není snad dost fuk jak se kdo tváří nebo usmívá? Já jim přeju ať jsou spolu šťastní a ať je jim dobře a jejich všechny děti ať zažijí jenom to hezké a třeba ať jsou někdy potom také úspěšní sportovci nebo třeba umělci,případně i konstruktéři nebo obchodníci...Je trochu zvláštní že Lucie Š.umí rozesmát dříve vždy vážného Tomáše P.- Kladeňáka.(..z Kladna,opakem by mohlo být Záporno)

AliAlice
25. 9. 2021 • 00:21

Uživatel-5495007...je vidět,že ty prožíváš denní zážitky kuňkalky s Vojnarem...to sou pro tebe ty správný klepy,co ?? A jaký dilema tam denně řeší...třeba,že ji sleduje nějaký člověk na každým kroku,...no asi má zájem o ty brýle,který má permanentně na hlavě... ...to je ale to správný drama pro tebe,který máme denně v bulváru...hm,nějak postrádám,že by se denně řešily vstahy a problémy P+Š...

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.