S Farnou si není radno zahrávat! Cibulka se nestačil divit! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 28. dubna 2024

Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert

S Farnou si není radno zahrávat! Cibulka se nestačil divit!

Ewa Farna ve Varech
Ewa Farna ve Varech (archiv)

Zpěvačka se netají tím, že i pro ni byl svět showbyznysu v mnohém zraňující a že nějakou dobu trvalo, než se naučila vymezit se a stanovit si mantinely, za něž je a není ochotná fanoušky pustit. Teď už své hranice zná a nenechá si je nikým narušit. Drží se jich nekompromisně i při rozhovorech.

Ewa Farna (27) o svém soukromí ze zásady nemluví. Její rodina je pro veřejnost tabu. Výjimky nedělá. Přesvědčil se o tom i ostřílený moderátor Aleš Cibulka, s nímž si zpěvačka povídala na vlnách Českého rozhlasu. Ale úplně bez poznámky podmínky Farne, za kterých je ochotná podstoupit rozhovor, nepřešel. Podle magazínu Sedmička totiž zmínil seznam otázek, které nesmí Ewě v žádném případě položit.

Štaidl měl přání, které si nestihl splnit. A Farna ukázala nové tělo. Jak to dokázala?

Video se připravuje ...

„Máme poslední půlminutku, takže přicházím k seznamu zakázaných otázek. Já jsem varován, že když vám je položím, odcházíte ze studia. Když odejdete, už je mi to úplně jedno, teď už můžete,“ zlehčil trochu drama kolem dotazů moderátor. Následně začal otázky typu: „Co váš manžel? Co dítě? Kdy plánujete další miminko?“ zpěvačce klást. Ta se ale také nenechala. Sice do bot nepráskla, ale odpověděla následovně: „Já bych se nejraději chlubila, jak se mám skvěle, a přijde mi občas drzé, jak se mám dobře, za což jsem hrozně vděčná,“ pochlubila se. A nepřímo naznačila, že u nich doma vše šlape, jak má. Třebaže manžel už nebude dále figurovat v její kapele.

Ewa Farna: Rozprodávám své oblečení, na webu mám sekáč!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Dianthos
24. 9. 2021 • 11:16

Sorry, to patřilo do diskuse ke Gelemové.
O Farne si rozhodně nemyslím, že by byla tuctová.

Dianthos
24. 9. 2021 • 03:41

Ano, tuctová holka, která se zvýraznila vztahem se ženatým dědulou, který chytil třetí mízu... A který upřednostňuje své pohodlí a svůj majetek, před láskou k ní.
Docela smutné....

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.