Poslední den Josefíkové ve Slunečné: Den jsem proležela v posteli | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Poslední den Josefíkové ve Slunečné: Den jsem proležela v posteli!

Jedny z posledních záběrů Evy jako Denisy.
Jedny z posledních záběrů Evy jako Denisy. (Foto Aha! – David Kundrát, FTV Prima)

Byla v devátém měsíci, už na rozsypání, přesto dál natáčela seriál Slunečná. Scénář jí dokonce přisuzoval už narozené dítě. „Poslední natáčecí den jsem prakticky proležela v posteli, protože jinam břicho nešlo schovat,“ prozradila Eva Josefíková (31).

Tvůrci primáckého seriálu nakonec poslali její Denisu do zahraničí za novou láskou bez dcery Haničky. „Přiznám se, že se mi už natáčet moc nechtělo, ale nakonec jsem byla za to setkání a rozloučení před mateřskou ráda,“ přiznala herečka.

Mafiánská přestřelka ve Slunečné. Lambora v ohrožení života?!

Video se připravuje ...

Dotáčka po telefonu

Jakmile se dotočila poslední »postelová« scéna, Slunečná pro ni skončila. I když později ještě musela zvládnout jeden telefonní obraz. Už z domova. „Ten už jsem nahrávala sama doma, schovaná v pokojíčku. Ale stejně jsem si při nahrávání vzbudila dítě, jak jsem zvedala hlas,“ svěřila se maminka čtyřměsíční Loty.

Otěhotněly obě Denisy

Roli Denisy přitom přebírala za kolegyni Veroniku Arichtevu(35), která otěhotněla před ní. „Teď se všechny herečky, co se mnou budou hrát, budou bát, že přijdou do jiného stavu!“ vtipkoval tehdy jejich seriálový partner Maroš Kramár (62) alias podnikatel John Linhart.

Ve světové premiéře vstupuje do českých kin třetí díl "50 odstínů pro mládež" After

Video se připravuje ...

Trénink paměti

Na natáčení Slunečné vzpomíná Josefíková ráda. „Bylo mi tam moc dobře. Seznámila jsem se s novými kolegy a znovu setkala se starými známými,“ říká bývalá doktorka Lucie Krutilová ze seriálu Modrý kód. „Na place byla větší pohoda, protože na rozdíl od Modrého kódu nebyl stres s operacemi a lékařskými termíny. Potrénovala jsem si zase krátkodobou paměť a svižné tempo natáčení. A v neposlední řadě jsem velmi vděčná, že jsem mohla v pandemii díky Slunečné a tamním přísným bezpečnostním opatřením pracovat,“ pochvaluje si herečka.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.