Šíp má kšeft s Náhlovským! Schází mu peníze? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Šíp má kšeft s Náhlovským! Schází mu peníze?

Karlovi Šípovi dochází peníze?
Karlovi Šípovi dochází peníze? (ČT)

Od září začal pro Českou televizi naplno natáčet nové díly oblíbené talk show Všechnopárty, ale do toho se také Karel Šíp (76) ve velkém rozjel po českých divadlech a kulturácích s podobným konceptem nazvaným Minipárty. Důvodem, proč se tak přetěžuje, může být např. nedostatek financí.

Stejně jako stovky dalších umělců totiž během pandemie přišel o spoustu peněz. Vždyť se už delší dobu mluví o tom, že za jeden díl Všechnopárty inkasuje nezdaněných 100 tisíc korun.

Andrea Růžičková Kerestešová porodila. A Šíp podlehl nečekané konkurenci

Video se připravuje ...

A když si spočítáme, že pořad netočil (kromě jarní Minišou s jedním hostem, poz. red.) od loňského října do června, přišel podle hrubého odhadu o 3,6 milionu korun. A to už jsou sakra peníze. Sám Šíp své aktivity mimo ČT moc komentovat nechce. Přitom co týden, to zastávka s pořadem Minipárty v jiném městě. „Mým hostem je pouze Josef Alois Náhlovský. Potřebujeme začít znovu bavit lidi,“ řekl k tomu deníku Aha!. To, že jezdí se svým pořadem, prý vedení ČT řekl. „Samozřejmě o tom ví,“ dodal Šíp. Ten se, stejně jako ostatní jeho kolegové, modlí, aby se neopakovala situace z loňska, kdy stát kvůli šíření koronaviru kulturu dvakrát umrtvil.

Šíp má momentálně s ČT podepsanou novou smlouvu na Všechnopárty, která je platná do června příštího roku. Na honoráři se mu podle našich informací nic nezměnilo.

Zpověď manžela Křížkové: Nejtěžší bylo říct to dětem. A Šíp odpískal Všechnoparty

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Alva
20. 9. 2021 • 10:43

Tak to mne může rozhodit, oni brečí, důchodci, o kolik přišli, co máme říkat my, co jsme nemohli dělat a je nám mnohem méně atd.

mbmb
20. 9. 2021 • 06:13

Starejte se o vaše peníze v novinách a to je pro vás důležité! Prece nechoďite do obchodu s cizí vyplatou

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.