Převrat ve StarDance! Parket ovládne devadesátník Jiří Suchý | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 5. května 2024

Svátek slaví Klaudie, zítra Radoslav

Převrat ve StarDance! Parket ovládne devadesátník Jiří Suchý

Parket brzy se otevře novým vítězům
Parket brzy se otevře novým vítězům  (Blesk:David Kundrát/Czech News Center)

Jedenáctá řada nejoblíbenějšího pořadu má rozhodně co nabídnout. Parket bezprizorně ovládne Jiří Suchý a možná přijde i kouzelník. 

Ačkoli by se mohlo zdát, že diváky po patnácti letech vysílání pořadu StarDancre už nic nepřekvapí, opak je pravdou. Letošní karta je opravdu nabitá.

Pavel Trávníček vzdal účast ve StarDance: Monika ho vrátila do hry

Video se připravuje ...

„Nadcházející ročník se na obrazovky vrací po roční pauze. Když těsně před Vánoci v roce 2019 pozvedl taneční pár Veronika Khek Kubařová s Dominikem Vodičkou vítěznou trofej, málokdo si dokázal představit, jak náročné období nás čeká. Vždyť koho by napadlo, že bude na několik dlouhých měsíců dokonce zakázáno i zpívat a tančit,“ prozradil pro eXtra generální ředitel České televize Petr Dvořák.

O to větší porci zábavy ale diváci letos dostanou! Hned první říjnový den ovládne parket Jiří Suchý. Ku příležitosti 90. narozenin divadelníka, herce a skladatele se sálem budou rozléhat pouze jeho písně. 

Zajímavý bude i následující večer. Ten totiž zpestří čáry a kouzla a devět tanečních párů zatančí pod rouškou tajemna! A chybět nebudou ani cirkusové kousky. Pátý večer v pořadí totiž otevře velkolepá akrobatická show! StarDance startuje už 16. října!

Pavel Trávníček: Ve StarDance budu rarita!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
fany22
19. 9. 2021 • 19:46

No ano, souhlas, ale já jsem nekomentovala ani Suchého ani StarDance, ale to slovo bezprizorní. Znamená - opuštěný, zanedbaný, bez domova apod. A tam jsem tedy souvislost hledala marně. Možná mysleli bezprecedentně, mimořádně nebo něco podobného, netuším. Ale nikdo nezareagoval, tak jedeme dál

Alva
17. 9. 2021 • 10:09

Fany22, i já se lekla, ale je třeba číst, jeho písně ovládnou parket, ale i tak se nedívám, první a druhý rok super, ale dobrého stačí málo,ne tak 15-ročník, někteří nemají soudnost, myslím tanečníci, to ale platí všude.

fany22
16. 9. 2021 • 16:18

Parket ovládne - bezprizorně - Jiří Suchý? To snad ne.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.