Dohazovač Zdenda: Pohlreich skládá rondon, míří do seznamky | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 2. května 2024

Svátek slaví Zikmund, zítra Alexej

Dohazovač Zdenda: Pohlreich skládá rondon, míří do seznamky

Nemilosrdný  Zdeněk Pohlreich bude dohazovačka?
Nemilosrdný Zdeněk Pohlreich bude dohazovačka? (Profimedia.cz)

Šéf se vrací na obrazovky! Teď ale nebude učit lidi vařit. Má se stát moderátorem  seznamovací show První večeře. No, jestli bude hodnotit osamocená srdce stejně jako některé restaurace, tak potěš koště...

To se budou dít věci! Zdeněk Pohlreich (34) bude hvězdou osmi dílů show, kde si dá 32 párů rande naslepo. A někteří jej přivedou pořádně do varu - nebo spíš do rozpaků?

Zásadní rozpor v manželství Zdeňka Pohlreicha: Kvůli covidu

Video se připravuje ...

„Myslím, že produkce pořadu vybrala neskutečně pestrou směsici lidí. S otevřenou pusou jsem koukal, když se u stolu začaly probírat sexuální zážitky nebo preference,“ přiznal Zdeněk v rozhovoru pro Expres.

Máme se patrně na co těšit. první vlaštovky napovídají, že půjde o show, která bude stát za to. „Nechci žádného impotenta ani stydlína. Mám teď cíl, že bych si to chtěla rozdat na petřínské věži s výhledem na Prahu,“ padne také od stolu. Show začíná už 30. srpna na Primě.

Prostor X: Rozhovor se Zdeňkem Pohlreichem

Video se připravuje ...

 

 



Přečtěte si
hillaarkaa
31. 8. 2021 • 11:59

Joo,přesně,takový pracák pro "hvězdy"..

hillaarkaa
31. 8. 2021 • 11:58

Sundá rondon,navlíkne kondom a ještě bude muset do sebe kopnout piluli Arginmaxu .To bude pokoukáníčko,místo v.o.l.e, v.o.l.e. bude říkat p.i.č.o.....

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.