Zuzana Schubertová: Touží po dětech | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Zuzana Schubertová: Touží po dětech

Zuzanu Schubertovou si její fanoušci pamatují především z druhé řady soutěže Česko hledá SuperStar.
Zuzanu Schubertovou si její fanoušci pamatují především z druhé řady soutěže Česko hledá SuperStar. (Aha! – Martin Hykl)

PRAHA – Účastnice druhé řady soutěže Česko hledá SuperStar Zuzana Schubertová (28) hlásí návrat! Vydává totiž své třetí cédéčko nazvané SuperStarr CZ, na kterém zpívá i její kamarádka Míša Nosková a semifinalista třetí řady SuperStar Robert Daniel!

Účastnice druhé řady soutěže Česko hledá SuperStar Zuzana Schubertová (28) hlásí návrat! Vydává totiž své třetí cédéčko nazvané SuperStarr CZ, na kterém zpívá i její kamarádka Míša Nosková a semifinalista třetí řady SuperStar Robert Daniel! A k tomu si pořídila v Praze první školičku popmusic pro děti od čtyř let!

„Pořádám totiž kurzy, kde si malé děti mohou zazpívat s mikrofony, muzikou a vší tou parádou,“ svěřila se nám Schubertová, které pomalu děti přerůstají přes hlavu! „Zájem je totiž obrovský, a tak pomalu potřebuju pomoc dalších lidí. Ale hrozně mě to baví a rozhodně to skloubím s vlastní rodinou i zpěvem,“ tvrdí sympatická plavovláska.

Dokonce nyní uvažuje, že na další sólovou desku přizve i svoji sestru, se kterou už nyní vystupuje na akcích. „Je to složitější, protože nebude jednoduché to zkoordinovat, ale moc bych si přála, aby mi na cédéčku také zazpívala,“ přiznává Schubertová, která se stará o své dvě děti Mikuláše a Emu. „Během SuperStar jsem to měla těžší, protože mi všichni říkali, že děti a kariéra prostě nejdou skloubit. Ale já už teď vím, že i když to není zrovna snadné, tak jde všechno,“ uzavírá Zuzana Schubertová.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.