»Romanťárna« u Alice Bendové: Slunce, seno a špinavý župan | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 4. května 2024

Svátek slaví Květoslav, zítra Klaudie

»Romanťárna« u Alice Bendové: Slunce, seno a špinavý župan

Alice Bendová s partnerem ve své nové letní kuchyni
Alice Bendová s partnerem ve své nové letní kuchyni (Archiv Alice Bendové)

Očekávaná svatba Alice Bendové (47) nabírá satirický ráz. No jestli bude v podobném duchu jako zásnuby, je se na co těšit. Michal Topol je romantik, jak se patří.

Taková žádost o ruku, to se musí dobře naplánovat. Jde přece o moment překvapení. Alice o něj rozhodně nepřišla. Povalující se na sedačce ve špinavém županu by ji víc už překvapilo jen máloco. 

Alice Bendová zhubla 8 kilo! Dieta a kilometrové túry jí pomohly ke štíhlosti

Video se připravuje ...

„Týden zpět jsme se bavili o svatbě a říkali jsme si, jak to je zbytečný, jak nám to takhle stačí. A on za týden přišel s prstenem… Seděl na sedačce jakoby nic a koukal na televizi. Hrozný je, že to bylo Slunce, seno... Žádné pokleknutí, nic takového. Vyndal krabičku a zeptal se mě, jestli si ho vezmu,“ popsala super.cz trochu zvláštní zásnuby Bendová.

„Zeptala jsem se, jestli nemohl počkat na druhý den, až si vezmu tepláky a tričko. Třeba taky špinavé,“ popsala krásná herečka svou první reakci v rozhovoru pro iDnes.cz. 

A jaká, že bude veselka? Rozhodně ne křečovitá a plánovaná do nejmenšího detailu. Alice by si ale přála svatbu venku a v kruhu rodinném.

Herečka si s přítelem aktuálně užívá na Tenerife, které podle svých slov přijala za domov dvě. Hlavu si tu čístí nejen pohledem na oceán, ale i pravidelnými výběhy. „Ano,nakonec 11 km, úplně jsem si chvílema přála spadnout do kaktusů, abych se jako zranila a nemusela dál. Ale dali jsme tooo!!! Velká část běh, zbytek rychlochůze,“ pochlubila se na Instagramu svým včerejším výkonem. Bravo!

Prozření Alice Bendové po osmi letech vztahu: Svatba nebude!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.