Konec podivného mlžení o dětech: Plodková vynesla verdikt... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Konec podivného mlžení o dětech: Plodková vynesla verdikt...

Jana Plodková a Filip Žilka
Jana Plodková a Filip Žilka (Herminapress.cz)

Ani osmiletý vztah s podnikatelem Filipem Žilkou zatím nepřiměl herečku vyslovit u oltáře sladké ano. Proč se Jana Plodková (40) do manželství nežene, přestože je již zasnoubena?

V současné době vyhovuje herečce její vztah takový, jaký je. Podle ní není kam spěchat, jelikož je mnohdy svatba spíše hřebíčkem do rakve. „Co se svatby týče, jsme zasnoubení, ale náš vztah není podmíněn svatbou. Dalajlama řekl, že svatba je přípravou na rozvod, a já s jeho výrokem nějak podvědomě souhlasím,“ cituje herečku web ženy.iprima.cz.

Jana Plodková: Nebojím se covidu, ale maglajzu nařízení

Video se připravuje ...

Co se mateřství týče, v této oblasti Plodková rovněž mlží – lépe řečeno, nechává věci volně plynout a čeká, jak se samy vyvinou.  „Co má přijít, přijde, co nemá, nepřijde. Velmi si přeji děti, byla bych šťastná. Což neznamená, že momentálně jsem bez dětí nešťastná. Jen nechci věci dělat nepřirozeně,“ vysvětluje Plodková.

Jana Plodková na premiéře Bábovek: Pod sakem schovávala přezůvky!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
defakto
18. 11. 2021 • 11:02

... to jsou všechno jenom kecy ! Kdyby děti doopravdy chtěla a toužila po nich , udělala by proto všechno co se dá i kdyby se jednalo o umělé oplození. Když to nejde normálním přirozeným způsobem , musí se tomu pomoct.
Ale to jistě ví aj Plodková , nejspíš jí to takhle vyhovuje .

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.