Monika Binias o mladším manželovi: Zastavil se jí dech! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 4. května 2024

Svátek slaví Květoslav, zítra Klaudie

Monika Binias o mladším manželovi: Zastavil se jí dech!

Miminko na cestě? Monika Štiková (48) mlží o těhotenství! Asi osud, tvrdí
Miminko na cestě? Monika Štiková (48) mlží o těhotenství! Asi osud, tvrdí (instagram, archiv Blesku)

Že si občas člověk musí na pravou lásku počkat, poznala Monika Binias (48) na vlastní kůži. Téměř na prahu padesátky poznala svou životní lásku, o třiadvacet let mladšího hokejistu Petra (25), a je vidět, že září jako nikdy předtím. Matka klanu Štik se rozpovídala o svém šťastném období a o tom, jak si vůbec s mladším partnerem tak rychle padla do noty.

Bývalá hvězda reality show Štiky je se svým manželem Petrem důkazem, že láska kvete v každém věku a nezná věkové hranice. První rok manželství rozhodně nebyl kritický, jak se občas traduje, ba naopak. Od sladkého ano, které si 18. července řekli na Staroměstské radnici v Praze, se jí její dosavadní život obrátil vzhůru nohama, přestěhovala se do Německa a začala zcela novou životní etapu. Ačkoli se částečně odstřihla od svých dcer, je vidět, že ji láska skutečně rozzářila.

„Jsem teď moc šťastná. Svatbou se to všechno hodně »vyklidnilo« a s manželem jsme se asi více sehráli. Vdavky, přípravy, příbuzní – bylo to složité. Už máme za sebou několik dovolených, manžel dostal novou pracovní nabídku a jsme spokojení,“ rozpovídala se pro server ŽivotvČesku.cz. Věkový rozdíl Monika v potaz rozhodně nebere, jelikož mnohdy není vůbec směrodatný.

Bez urážky Zuzany Bubílkové: Svatba barbíny po sezoně Štikové a těhotná mazlivka

Video se připravuje ...

 „Někdy mám více energie než manžel, který je unaven. Zase má hodně rád adrenalin. Na poslední dovolené jsme si půjčili jachtu a vyrazili na moře. Někdy je to dobrodružství a překonávám sama sebe. S věkem přibývá opatrnosti, člověk ze zkušenosti domýšlí, co by se všechno mohlo stát. Já zase partnera směruji například ke kultuře a vzájemně se doplňujeme," vysvětluje Binias.

Že bylo jejich setkání předurčeno k velké lásce, je z Moničiných slov patrné. Její život se tím od základu změnil. „Jako by se člověku na tři vteřiny zastavil dech. Hned jsme si měli hodiny a hodiny o čem povídat, mělo to vývoj. Nebylo to pouze o sexu, i když ten je samozřejmě nesmírně důležitou složkou každého vztahu. Začínali jsme od nuly, věříme si a budujeme si společný život krok za krokem. Jsem věřící a mám pocit, že mi Pánbůh požehnal. Když jdete do vztahu bez jakéhokoli postranního úmyslu, tak je člověk odměněn,“ dodává spokojeně Monika Binias.

Ornella Koktová s manželem o rizikovém těhotenství: Interupce jedině když...

Video se připravuje ...



Přečtěte si
mejlika
24. 4. 2022 • 18:07

Ono to s tím jeho "vyděláváním" bude trošku jinak, ale to je jeho věc, co je pravda a co ne. Že je Štiková trochu blázen, to se taky ví! Mohl by být jejím synem, což je trochu trapné. V Česku má krásná 3 vnoučata, ale ty ji vůbec nezajímají, ani jejich matka, která je na štěstí od ní normální a velmi šikovná a slušná žena.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.