Nové postavy v seriálu Slunečná: Proč Rázlovou nikdo nevítá! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Nové postavy v seriálu Slunečná: Proč Rázlovou nikdo nevítá!

Regina Rázlová
Regina Rázlová  (Foto ara )

Před prázdninami tvůrci seriálu Slunečná diváky zdrtili rozchodem Janka alias Marka Lambory (26) a těhotné Týny v podání Evy Burešové (28). Už se ale točí další díly, v nichž nebudou chybět nové neuvěřitelné intriky. Naštěstí taky dojde ke svatbě. Ale především se diváci můžou těšit na tři nové postavy.

Napřed se ale diváci budou muset prokousat mnohými útrapami oblíbených hrdinů. Znovuobjevená dcera sekretářky Hany, kterou neodolatelně hraje Eva Holubová (62), vystrčí růžky. Anna, kterou představuje Zuzana Kajnarová (39), nemůže zapomenout, že ji rodiče odložili jako malou v Německu. Rozhodne se, že to dá všem sežrat.

Ani novomanželé profesor a Róza to na statku nemají lehké. Syn z profesorova prvního manželství se dostane na šikmou plochu a jeho dcera je v ohrožení. Je třeba zachránit malou vnučku. Vilda si zase pořád láme hlavu, zda se k němu Sylva nevrátila jen proto, že je teď ředitel. Už své lásce nedokáže lehce uvěřit. Má počítat se svatbou, nebo ne? I poslední díl Slunečné na konci června sledovalo přes milion diváků. Oblíbený seriál se na obrazovku vrátí už koncem srpna.

Dana Batulková: S dospělými dětmi se nedá mluvit! Jsem vděčná za vnoučata od Agáty!

Video se připravuje ...

NOVÉ POSTAV Y NA STATKU

Nevítaná matka

Regina Rázlová (74) přišla coby Božena o domov a není zrovna vítanou návštěvou v rodině Vacků. Dcera Lída ji dokonce nepřijme pod svou střechu, a tak se usadí v domě Kratinů, kde už kralují tchyně v podání Libuše Švormové (85) a Vlasty Peterkové (74). To určitě nedopadne dobře.

Nebezpečná kamarádka

Herečku Eriku zaskočí psycholožka Simona v podání Moniky Timkové (30). Partnerka seriálového Tima otevírá azylový dům a Simona jí padla na konkurzu do oka. „Má však před sebou jediný úkol. Rozhodně to ale není nic milého. Přijela s jediným cílem, a to zničit Erice život. A má pro to vážné důvody,“ prozradila o roli Timková.

Slunečná: Eva Burešová chystá vdavky

Video se připravuje ...

Jistí to bratranec

Leoš Noha (53) měl zdravotní problémy se srdcem, a tak jeho Radek odjel podle scénáře na protialkoholní léčení. Poslal ale za sebe náhradu, bratrance Libora v podání Jiřího Ployhara (45). „Má svérázné názory na ženy,“ říká herec o své postavě. A stejně jako Radek pilně vysedává v hospodě.



Přečtěte si
-bello-
2. 8. 2021 • 23:12

Ty jo, neviděla jsem jediný díl, ale když čtu ten hrůzostrašně blbej guláš příhod, náhod, intrik , ani bych nenakoukla .

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.