Psycho hvězdy Slunečné Burešové: Krutá daň za slávu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Psycho hvězdy Slunečné Burešové: Krutá daň za slávu!

Eva Burešová ve Slunečné
Eva Burešová ve Slunečné (FTV Prima)

Jeden z aktuálně nejsledovanějších seriálů vynesl herečku v popularitě do astronomických výšin. Eva Burešová (27) díky hlavní roli Týny Popelkové finanční nouzí rozhodně netrpí. Jenže sláva mívá bohužel i odvrácenou stranu, a často se pojí se závistí.

Nezáleží na tom, co herečka na sociální síť napíše. I sebenevinnější komentář spustí v jejím případě lavinu „hejtů“. Protože úspěch někteří lidé zkrátka neodpouští. Hvězdě Slunečné tak nezbývá nic jiného, než se s tím vyrovnat. Jenže když nenávistná reakce přijde z řad jejích blízkých, je to rána pod pás. „Ztratila jsem dokonce i jednoho kamaráda, o kterém jsem si myslela, že je velký kamarád. Strašně jsme se kvůli tomu rozhádali. Vlastně úplná hloupost. Není tam nic špatného, neučíme lidi ani děti ničemu špatnému, myslím, že je to oddechovka, a kdo se na to nechce koukat, ať se na to nekouká,“ řekla na Evropě 2 na téma seriál Slunečná a reakce okolí.

Hvězda Slunečné Eva Burešová má nový videoklip: Malý princ letí do světa

Video se připravuje ...

Negativní zpětná vazba Burešové prý podle magazínu Sedmička osobně nevadí, ale nic se nemá přehánět. „On začal trošku víc kritizovat. Kamarádi jsou od toho, aby se kritizovali nebo aby si pomáhali v práci a hodnotili si tu práci, to je v pořádku, ale on na mě strašně vulgárně a agresivně nastoupil, a pak mi posílal nějaké články o tom, jak televize blbne diváky kvalitou a tady těmi věcmi. Úplné nesmysly. Přitom jsme se znali spoustu let a myslela jsem si, že je kamarád – tak nebyl a už ani nebude,“ zkonstatovala zklamaně.

Slunečná: Eva Burešová chystá vdavky

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.