Syn Dády Patrasové: Pomoc vlastní mámě! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pondělí 29. dubna 2024

Svátek slaví Robert, zítra Blahoslav

Syn Dády Patrasové: Pomoc vlastní mámě!

Dáda Patrasová, Felix Slováček a jejich potomci Felix a Anička
Dáda Patrasová, Felix Slováček a jejich potomci Felix a Anička (Daniel Černovský)

Po úrazu hlavy by se Dagmar Patrasová (65) ráda vrátila na pódia. A s celou svou rodinou! Jak informovalo Aha! v sobotu, upíná se k tomu jako ke své poslední záchraně. Po zveřejnění článku jí jako první z rodiny podává pomocnou ruku syn Felix Slováček ml. (37).

„Pokud by to mělo mámu zachránit, tak proč ne? Šel bych do toho,“ odpověděl na dotaz Aha! Slováček junior. Táta Felix (78) se zatím nevyjádřil, stejně jako dcera Anička (25). Po nešťastném incidentu, kdy si máma Dáda minulou středu rozsekla doma hlavu a rychlá sanitka ji vezla na šití do vinohradské nemocnice, se oba obrnili hradbou mlčení. „Rodina se k tomu nebude vyjadřovat,“ sdělila Aha! Slováčková a od té doby neřekla o mámě ani slovo.

Bílá a Soukup: Hádka před kamerami. A Patrasová chce dát rodinu dohromady

Video se připravuje ...

Nejsdílnější je tak sama Patrasová. „Hlava naštěstí nebolí a doufám, že se to zahojí,“ svěřila se sobotnímu Aha! herečka a zpěvačka s tím, že nejlepším lékem na bolest by bylo společné rodinné koncertování. „Bylo by to něco jako S Dádou zpívá celá rodina,“ naznačila své plány. Výpravné představení s kostýmy a dekoracemi by se mohlo uvádět v pražské Lucerně. „Myslím, že bychom byli všichni šťastní a děti by byly nadšené,“ dodala Patrasová přesvědčeně.

Trávníček přiznal krizi! A Vágner překvapil Dádu špatným hrobem

Video se připravuje ...



Přečtěte si
domino22
21. 7. 2021 • 09:29

Paní Dáda by měla mít trochu soudnosti a už se vůbec na veřejnosti neukazovat. Odulá, tlustá, nic, na co by se chtěl normální člověk dívat. Na druhou stranu chápu její zoufalství, když musí soupeřit se štět-kou gelemkou

blamal
21. 7. 2021 • 08:38

Zdar, Gelemova. Odskotacte na jih, jak jste slibovala v tom komickem prohlaseni, a tam si dal tise nenavidte celej svet.

blamal
21. 7. 2021 • 08:36

-bello-
21. 7. 2021 • 00:52

begonie
Slováček musí na provoz domu přispívat, protože je i jeho.Chrání si svůj majetek.Mohl se rozvést, vzít si štět-ku Gelemovou, majetek rozdělit a starat se nemusel.Slušnost v tom není, je to nutnost .Kdyby se nestaral o spol. majetek, dostal by to soudem.

begonie
20. 7. 2021 • 20:46

Felixovi Slováčkovi se nikdo nemůže divit - žít s ženskou,která je věčně na šrot, to prostě nejde. Má ale tolik slušnosti, že platí náklady na dům i hospodyni a občas tam zajede násosku zkontrolovat. Felix ml. zase občas zajede vyklidit dům od prázdných lahví od chlastu a Anička zase zavolá rychlou, když najde mámu na zemi

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.