Kolář zazpíval a dostal sodu: Póvl, hlupák, dno ... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Kolář zazpíval a dostal sodu: PÓVL, HLUPÁK, DNO!

Petr Kolář nazpíval novou hymnu pro hnutí SPD.
Petr Kolář nazpíval novou hymnu pro hnutí SPD. (foto: YouTube)

Ve čtvrtek 15. července hnutí SPD v čele s Tomiem Okamurou (49) oficiálně spustilo svou předvolební kampaň a rozjelo ji skutečně ve velkém. Krom samotných kandidátů byla na Letenské pláni poprvé uvedena i nová hymna hnutí. Té propůjčil svůj hlas zpěvák Petr Kolář (54).

Rocker Petr Kolář ztvárnil mnoho muzikálových rolí a nazpíval i úvodní znělku pro seriál Pojišťovna štěstí. Nyní se mu jeho kariéra rozrostla o další zajímavou zkušenost. V rámci předvolební kampaně SPD kývl na nabídku nazpívat novou hymnu politického hnutí. Reakce na tuto skutečnost byly rozporuplné. Zpěvák se tak nyní rozhodl vše uvést na pravou míru. Politika údajně během jeho rozhodování nehrála roli.

Petr Kolář s přítelkyní, která ho rozvedla! 7 let spolu, ale svatba nebude

Video se připravuje ...

„Dostal jsem nabídku tuhle píseň nazpívat – a mně se moc líbila. Je o naší krásné zemi, má chytlavou melodii… Nic víc v tom nehledejte. Nějakou dobu ji budu zpívat na předvolebních mítincích, které jsou spojené s tradičním českým jarmarkem, a kdoví; třeba ji jednou uslyšíte i na mých koncertech. A věřte, že vám nebude připadat ani trochu politická. Chytí vás za srdce stejně jako mě," vysvětlil Kolář serveru ŽivotvČesku.cz.

Fanoušci Petra Koláře ale zřejmě nejsou voliči SPD, a tak se strhla lavina kritiky na zpěvákův účet. „Děláte si srandu? Ani boty bych si o vás neočistila. Póvl jste," cituje fanynku Super.cz. „Jste neskutečné dno a hlupák," přidali se další. Otázkou tak zůstává, zda si svým rozhodnutím zpěvák pod sebou nepodřezal větev…  Videoklip nicméně posuďte sami!



Přečtěte si
konvalinka34
17. 7. 2021 • 19:00

Kolář má nádherný hlas, melodické písničky a fandím mu. Okamurovi taky.

merunkovo
17. 7. 2021 • 13:39

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.