Babišová, nebo Bartošová? Češi mají o prvních dámách jasno! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Babišová, nebo Bartošová? Češi mají o budoucích prvních dámách jasno!

Manželka premiéra Monika Babišová (ANO) dostala první dávku očkování, manžel ji doprovodil (30.5.2021)
Manželka premiéra Monika Babišová (ANO) dostala první dávku očkování, manžel ji doprovodil (30.5.2021) (Blesk: Karel Kopáč)

Boduje u české veřejnosti spíše Monika Babišová (47)? Nebo si větší sympatie utrhla Lydie Franka Bartošová (38)? Redakce webu eXtra.cz nechala své čtenáře hlasovat. A výsledek je skutečně překvapivý!

V pozici potenciální manželky prezidenta by totiž Češi nechtěli překvapivě ani jednu z dam. Ačkoliv Andrej Babiš (66) a Ivan Bartoš (41) aktuálně platí za hlavní politické rivaly, velkou fanouškovskou základnu si ale ani přesto tak úplně nevytvořili. Své o tom vypovídají reakce na uvedeném webu. „Raději Máničku a Hurvínka, než tato dvě individua,“ zazněl jeden z názorů. „To radši Klausovou. Klaus tvrdil, že jim zatopí, což by nebylo od věci. A to, že jednou omylem sebral do kapsy propisku… pche, oni dělají horší věci,“ domnívá se další z reagujících. „Ani jednu, ať se raději drží obě v kuchyni, pokud teda umějí vůbec vařit,“ padnul i poněkud šovinistický názor... Tak kdo je na seznamu dál?

Pirát Bartoš: O svatbě, dítěti i volbách. Proč je manželka kněžka chaosu?

Focení manželky Mikea Pompea s Babišovými

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.