Červín z Vem si mě! - Válka o 100 milionů! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Červín z Vem si mě! - Válka o 100 milionů!

Milionář Michal Červín (37)
Milionář Michal Červín (37) (: Archiv)

PRAHA – Milionář Michal Červín (37) zuří! A to pořádně! Po deníku Aha! chce dokonce deset milionů korun jako odškodné za články, které jsme o Červínovi napsali na základě výpovědi jeho bývalého kamaráda Lubomíra Stránského (38). „Vůbec nechápu, proč chce deset milionů po deníku Aha!, když všechny informace o něm v těch článcích říkám já a já si za nimi stojím.

Bývalý kamarád ho vyzval: Buď chlap! Postav se mi

Ať se zachová jako chlap a soudí se se mnou. A klidně o sto milionů,“ vyzývá Červína Stránský.

Ten o televizním milionáři například vypověděl, že se v minulosti dopustil mnohamilionových pojistných podvodů, nebo že experimentoval s kokainem! „Michal měl v České pojišťovně svého likvidátora pojistných událostí, který se jmenoval Josef V. (redakce Aha! zná celé jméno) a se kterým udělal pojistné podvody za mnoho milionů korun,“ prozradil deníku Aha! Stránský. Červín pak všechna Stránského tvrzení odmítl s tím, že se z jeho strany jedná o pomstu, protože Červín měl kdysi Stránskému přebrat dívku. „Už ve škole měl přezdívku Sedmilhář,“ opřel se do Stránského Červín. Jenže ouha! V České pojišťovně námpotvrdili, že u nich skutečně člověk jména, které Stránský uvedl, pracoval.

„Pan Josef V. už v České pojišťovně ale nepracuje. Kde je nyní, netuším,“ řekl deníku Aha! mluvčí České pojišťovny Václav Bálek. Pokud se potvrdí Stránského informace o tom, že s oním likvidátorem měl Červín dělat milionové podvody, dá se očekávat, že pro majitele červeného ferrari začnou hodně horké chvilky! A nebudou se odehrávat v ložnici s jeho milovanou Barbarou. Celý případ budeme i nadále velmi detailně sledovat.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.