Lopezová o Affleckovi: Z takového vyznání tají ledy! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 7. května 2024

Svátek slaví Stanislav, zítra je Den vítězství

Lopezová o Affleckovi: Z takového vyznání tají ledy!

Jennifer Lopez a Ben Affleck nachytáni při líbačce.
Jennifer Lopez a Ben Affleck nachytáni při líbačce. (Blesk)

Jak říká známé české přísloví, stará láska nerezaví. Staronový pár, který tvoří herec Ben Affleck (48) se zpěvačkou a herečkou Jennifer Lopezovou (51), je toho zářným příkladem. Dojde na obnovení zásnub?

Dlouhých 17 let jim trvalo uvědomit si, že k sobě zkrátka patří. Přestože se zkraje nového milénia nejednalo pouze o rozchod, ale i o zrušení zásnub, nakonec si k sobě opět našli cestu. Hollywood tak má momentálně jeden z nejvíce hvězdných párů! A jelikož se jedná o velká jména, není divu, že se pár snažil chvíli zůstat světu skrytý a užíval si obnovenou lásku. Ani fanouškům, ani fotografům ale dlouho neodolali a společně byli několikrát zpozorováni. Rozhodně se však nejedná o něco, co by je mělo trápit. Ba naopak, jejich fanoušky novinka velmi potěšila. Podobně optimistické emoce sdílí i samotná popová diva Jennifer Lopezová.

Slavné padesátnice v plavkách, které vypadají naprosto perfektně

Video se připravuje ...

„Miluju svůj život v tuhle chvíli, miluju, co dělám. Miluju to, kde jsem. A miluju tu osobu, která se vyvíjí a jíž se postupně stávám. A tahle radost, štěstí a láska mě vždycky inspiruje. Chci, aby lidé, kterým na mně záleží, věděli, že se nacházím v životní etapě, kde se cítím být sama sebou. Myslím si, že jakmile se do téhle fáze dostanete, stanou se úžasné věci, které jste si už nedokázali znovu představit. A to je přesně to, co se mi děje. Jsem opravdu šťastná," uvedla Lopezová v rozhovoru pro hudební rozhlasovou stanici Apple Music 1, jak napsal web ŽivotvČesku. Jennifer i Ben jsou zkrátka důkazem toho, že na velkou lásku není nikdy pozdě.

Podívejte se, jak se Ben Affleck při rozhovoru málem rozplakal!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.