Beyoncé na prahu čtyřicítky: Kašlu na diety, začínám žít! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Beyoncé na prahu čtyřicítky: Kašlu na diety, začínám žít!

Beyoncé
Beyoncé (profimedia.cz)

Na střeše domu má včelí úly a plánuje vybudovat celou včelí farmu. A konečně chce žít, netrápit se dietami a starat se o své zdraví. Klasické prozření středního věku potkalo i popovou superstar Beyoncé (39), alespoň tak se prezentuje v novém vydání magazínu Harper‘s Bazaar.

Nafotila zajímavou kolekci včetně představení diamantového, zčásti průhledného topu. Ve zlatě jsou zase vyvedeny kovbojské kalhoty s třásněmi. „Strávila jsem příliš mnoho času dietami a zanedbávala jsem své zdraví,“ líčí zpěvačka s tím, že přes dvacet let čelila tlaku showbyznysu. „Tohle prostředí vám sebere duši, vezme lehkost, semele vás a vyplivne.“

Ročně se její majetek navýší o zhruba 100 milionů dolarů, takže je pochopitelné, že je semletá, ale rovněž velmi bohatá. „Snažím se nyní soustředit na své tělo, pocity. Těší mě, když se probudím a cítím duševní klid.“ Soucítí s ženami, které jsou »páteří rodiny« a leží na nich ekonomická stránka domácnosti. Bude se věnovat osvětě a prát za rovnoprávnost žen.

Účes podle Beyoncé: Jak dosáhnout objemu i bez příčesku?

Video se připravuje ...

V září jí bude čtyřicet, přičemž i na prahu středního věku chce být »zábavná a svobodná«, hodlá cestovat a dohánět, co při pandemii zanedbala. „Chci prozkoumat sebe sama, věnovat se dětem a manželovi. A chci chránit svůj zdravý rozum.“ Beyoncé také připomíná, jak virtuální svět deformuje vnímání světa. „Ukazuje nám svoje pravdy, které hledáme. Je to falešná realita, algoritmy internetu jsou postavené na přání a iluzích.“

Slavné padesátnice v plavkách, které vypadají naprosto perfektně

Video se připravuje ...

Beyoncé

je matkou tří dětí, devítileté Blue Ivy a čtyřletých dvojčat Rumi a Sir. Jejím manželem je rapper Jay-Z (51) a spolu tvoří nejbohatší hudební pár.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.