Hrůzná nehoda Voborníkové: Utekla hrobníkovi z lopaty! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Hrůzná nehoda Voborníkové: Utekla hrobníkovi z lopaty!

Miluška Voborníková je dnes k nepoznání
Miluška Voborníková je dnes k nepoznání (koláž Ahaonline.cz)

Zpěvačka, která platila za jeden ze sex symbolů sedmdesátých let, a která žije už desítky let v manželství s Petrem Spáleným, si nese svým životem obrovské trauma. Jen málo před lety stačilo, aby bylo po všem.

Hvězda Semaforu a dívka s nádhernýma nohama, jak se o ní často mluvívalo, prožila totiž v červnu roku 1976 hrozivou autonehodu. Od smrti ji dělily skutečně vteřiny. Podle webu Vlasta.cz zpěvačce totiž praskla lebka a deset dnů ležela v bezvědomí. Když ji po třech týdnech pustili domů, léčila se v domácím prostředí ještě další dva měsíce. V knize Miroslava Graclíka Slavičí osudy vzpomínala: „Jako bývalá baletka jsem se znova naučila chodit a udržet rovnováhu, ale těžký úraz hlavy napravit nešlo. Od té doby neslyším na pravé ucho,“ přiznala.

Zpěvák Spálený po operaci páteře a výměně kyčle: Manželka Voborníková promluvila o velké bolesti!

Video se připravuje ...

Zároveň si okamžitě přehodnotila životní priority i dosavadní náhled na život. „Když se nad tím zamýšlím, 15. červen je pro mě osudným. V roce 1968 v tento den měla premiéru hra Miloslava Šimka a Jiřího Grossmanna Večer pro otrlé aneb Pět Pupáků, což byla moje premiéra v Semaforu. 15. června 1976 jsem se podruhé narodila a 15. června 1998 jsem oslavila třicet let své umělecké činnosti,“ vnímá Voborníková tento měsíc a den jako zásadní mezník jejího osudu.

Miluška Voborníková: Do vnoučat dceru nenutím

Video se připravuje ...



Přečtěte si
bublina09
23. 6. 2021 • 20:45

Tato paní by už neměla vystupovat, vypadá nedobře, bez úprav zevnějšku jí to opravdu nesluší, více na sebe dbát, když už se chce předvádět na jevišti, toto není pěkný pohled.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.