Brožová se kaje! Pánbůh mě tady nechal pro mou dceru | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Brožová se kaje! Pánbůh mě tady nechal pro mou dceru

Kateřina Brožová
Kateřina Brožová (Blesk:Martin Hykl)

Na událost, která pro herečku a zpěvačku mohla být tragickou, Kateřina Brožová (53) nikdy nezapomene. Od neštěstí nebyla vůbec daleko. Chvíli totiž vůbec nebylo jisté, zda se někdy postaví na nohy…

O nehodě, která herečce málem obrátila život naruby, promluvila v novém dílu 13. komnaty, jíž vysílá už několik let Česká televize. Jak se někdy říká, špatné věci si člověk pamatuje lépe než ty dobré. V tomto případě Kateřina Brožová detaily skutečně nešetřila. „Stalo se to 7. dubna a předcházely tomu tři týdny jarního počasí. Myslím, že jsem už měla dokonce přezuté gumy. V té době jsme bydleli s mým tehdejším mužem Zdeňkem v Jevanech, dcerce Kačce byl tehdy jen rok a půl. Měla jsem cestu do Prahy, spěchala jsem na jednání,“ vzpomíná herečka na onen den.

Že zkratky mnohdy nejsou tím nejlepším řešením, zjistila herečka velmi rychle. „Na víkend se tehdy úplně změnilo počasí a přišla náhlá studená vlna, která přinesla i trochu sněhu a minusové teploty. Toho jsem si nevšimla, byla jsem v nějakém svém vnitřním rozpoložení. Jela jsem zkratkou přes les, kde jsem dostala smyk a ošklivě jsem se vybourala. Nebyla jsem připoutaná,“ cituje Brožovou web iDnes.cz. Jeden smyk její auto poslal do příkopu, z něhož následně vyletělo, narazilo do tří stromů a nakonec i čelně do betonového můstku, jak popisuje výše zmíněný web.

Kateřina Brožová po zlomenině páteře: Problémy při tanci!

Video se připravuje ...

Lze jen těžko uvěřit tomu, že i po této dramatické chvíli si Kateřina sama dokázala obstarat sanitku. Ta ji převezla do českobrodské nemocnice. „Až tam jsem se začala třást, přišel následný šok. Druhý den na vyšetření v Praze zjistili, že mám zlomené dva krční obratle. V nemocnici jsem pak v kovové konstrukci strávila několik týdnů. Největší stres jsem měla z toho, že jsem měla doma malé dítě.

Kateřina Brožová (53) v moři! Kdo jí dělá společnost při skotačení s rybičkami?

Video se připravuje ...

Teprve poté jsem začala přemýšlet o tom, co všechno se mohlo stát. Uvědomila jsem si, že mě tady pánbůh nechal pro mou dceru,“ přiznala pokorně Kateřina Brožová, která se po nehodě vzpamatovávala nejen fyzicky, ale i psychicky. Ještě dlouho poté se jí před očima celá situace promítala i ve spánku: „Ten okamžik, kdy letím do stromů a pak už nevím nic. Dlouho jsem se kvůli tomu po nocích budila,“ dodává Kateřina Brožová.



Přečtěte si
jity
15. 9. 2021 • 14:41

Ona má dcerku s nynějším ministrem Tomanem, pokud se nemýlím. Jinak pořád se drží, ale jsou i hezčí ženy. Pro její deprese nemůže udržet žádný vztah?

-bello-
14. 9. 2021 • 19:30

Moc dobře si vzpomínám, jak se nechala vyfotit v nemocnici.Nalepený řasy, make up .
Taky si pamatuju, jaký scény dělala svému muži a bulváru sdělovala, že jí bije , musela se zamknout a on urval kliku, načež on řekl, že tam v pokoji kliky vůbec namají atd atd.
On byl klenotník a bohatý chlap, ona byla nějaká neznámá herečka.Její sladkobolný pořad na myslím TV Barrandov je něco strašnýho! Ženská je to pěkná, ale to je asi tak vše co jí "pánbůh " nadělil

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.