Policie Modrava pokračuje: Medvecká se Soukupem odstartovali další sérii | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Policie Modrava pokračuje: Medvecká se Soukupem odstartovali další sérii

Táňa Medvecká
Táňa Medvecká (Foto Aha! – Karel Kopáč)

Trvalo to tři roky, než se oblíbený televizní seriál dočkal další řady, už čtvrté v pořadí! Minulý týden padla první klapka populární Policie Modravy v Srní a točit se bude až do konce září.

Takové natáčení je kvapík. Záběr střídá záběr, režisér a scenárista Jaroslav Soukup 74) před sebou hrne denní plán, hecuje štáb, vysvětluje hercům své představy, je neuvěřitelně nabitý energií. A tým je dobře naladěný, na Šumavu se prý všichni vracejí jako na dovolenou. Všichni mluví stejně, natáčení na Šumavě je jako za odměnu. „Jsem tu vážně jako doma, nádhera,“ usmívá se Taťjana Medvecká (67) alias prodavačka Nováčková. Odkládá zrcadlovky, mhouří v poledním slunci oči, ale rozehrává se. 

Policie Modrava: Při natáčení autonehody šlo o život!

Video se připravuje ...

Jednou si zkusí, jak vyběhne z konzumu, předepíše si na tabuli velkými písmeny sortiment a jde se na to. Štáb zastaví motorkáře, aby byl na návsi klid, tvoří se kolony, ale půjde to rychle, herci vědí, co si režisér přeje. Z obchodu se přejede k hotelu, paní Medvecká mění oranžovou šatovku za pestrobarevné legíny. „Ty jsou moje vlastní, starší, pravda, ale účel splňují.“ Má vyběhnout z hotelu a volat na přijíždějící hasiče. „Vyzkoušejte si, jak budete křičet. Tak, a ještě jednou,“ nabádá Soukup. O jakou scénu půjde, netušíme. Režisér skládá epizody jako puzzle, hlavní je dodržet denní penzum a možná ještě přidat. Konečně je slunečno, a to pro seriál potřebuje. A paní Medvecká haleká jako na lesy, aby se pak jelo na první dobrou...

Více najdete v tištěném vydání Nedělního Aha!

Hvězda Policie Modrava Paluzga: Vypadá to, že další řada bude!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.