Táňa Medvecká (64): Doživotní omezení! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Táňa Medvecká (64): Doživotní omezení!

Taťjana Medvecká si při natáčení a zkoušení zažila bolestné zážitky.
Taťjana Medvecká si při natáčení a zkoušení zažila bolestné zážitky. (Foto: TV Nova, ara)

Pracovní úrazy už asi bohužel patří k herečce Táně Medvecké. Má jich za sebou totiž několik a některé z nich byly opravdu ošklivé. Dokonce jí způsobily životní komplikace a musí se hlídat.

Během natáčení nebo zkoušení se několikrát nehezky zranila. Nejhorší byl ale prý úraz během natáčení filmu Osvobození Prahy. „…Při natáčení filmu Osvobození Prahy s režisérem Otakarem Vávrou jsem si utrhla oba stehenní svaly. Měla jsem utíkat z transportu, esesák mě měl zastřelit, ale vždy vystřelil ve špatnou chvíli, tak jsme to stále opakovali, a pak se mi to stalo. Z placu mě odnášeli na nosítkách a tu bolest si neumíte představit,“ řekla Sedmička herečka, kterou zranění provázela i během zkoušení v taneční soutěži StarDance.

„…Při nácviků tanců začalo koleno ošklivě otékat a já musela ze soutěže odstoupit, protože mi lékař řekl, že to nesmím pokoušet. Nejlepší byl pak můj muž, který se tak na mě podíval a prohlásil: ,To je proto, aby sis taky už konečně uvědomila svůj věk.‘ Tanec mě bavil, ale asi mi to není souzené,“ řekla Medvecká. Kvůli kolenu už nemůže například lyžovat a tak má doživotní omezení.

 Taťjána Medvecká o zranění na natáčení: Z placu mě odnášeli na nosítkách!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
anka
28. 4. 2018 • 13:54

Uzasna herecka s uzasnym hlasem

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.