Absolonové EX na psychiatrii! Obavy kvůli sebevraždě | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 3. května 2024

Svátek slaví Alexej, zítra Květoslav

Absolonové EX na psychiatrii! Obavy kvůli sebevraždě

Monika Absolonová a Tomáš Horna
Monika Absolonová a Tomáš Horna (profimedia.cz)

Vypadalo to, že jsou jedna velká šťastná rodina, ale realita byla jiná. Monika Absolonová (44) na začátku května přiznala krach vztahu s dlouholetým partnerem a bývalým hokejistou Tomášem Hornou (40), kterému porodila dva syny. Zpěvačka se ke smutné události již párkrát vyjádřila, Horna však donedávna mlčel. Co nyní bývalý hokejista o jejich vztahu vyzradil?

Vztahy celebrit moc dlouho nevydrží, to se potvrdilo i u partnerství zpěvačky Moniky Absolonové a bývalého hokejisty Tomáše Horny. „Protože budeme vždy především rodiče dvou úžasných kluků, kteří se za pár let naučí číst, tak zde veřejně nebudu vysvětlovat důvody. Jediné, co k tomu řeknu, že jich je, jak tomu bývá, více,“ uvedla před časem Absolonová, která důležitou životní událost sice s fanoušky sdílela, ale nechtěla být více sdílná a konkrétní. Její expartner si nyní však takzvaně pustil pusu na špacír a vyzradil pár niterních informací.

Dluhy byly velkým problémem

Již od roku 2016 se začaly objevovat informace o tom, že je Horna zadlužený a půjčuje si, kde může. Dle vlastních slov jeho finanční problémy začaly poté, co hokejista svým podpisem stvrdil kamarádovi půjčku na 700 tisíc korun na dům. Dluhy se však začaly kupit i kvůli jiným věcem a Horna tudíž zabředl do velkých problémů, ze kterých jej měla dostat právě Absolonová.

Prodal Horna babičce o dům? A Felix bez milenky: S Dádou nemá smysl válčit!

Video se připravuje ...

„Myslel jsem si, že takhle to bude donekonečna. Že se nemůže nic stát, peníze prostě budou. Od nějakých jednadvaceti jsem začal slušně vydělávat a brzy se dostal přes sto tisíc za měsíc. Pak už se to jenom zvyšovalo… Dospělo to do stavu, kdy jsem se jednoho dne odhodlal, spolkl poslední kousky hrdosti a došel do nemocnice. Všudypřítomný stres mě definitivně dohnal a já se zhroutil. Napadaly mě i nejhorší věci. Že se prostě zabiji a bude klid. Neviděl jsem lepší východisko, a navíc mě šíleně trápilo, že i proto, že žiji se známou zpěvačkou, se všechno propálí veřejně. Lidé, jimž jsem dlužil, přesně tímhle vyhrožovali. Proto když moje myšlenky utekly k nejhoršímu, zvláštně se mi ulevilo…

Po kariéře jsem byl chvíli jen doma a pomáhal Monice s dětmi, to ona živila rodinu. Pro moje chlapské ego to byla rána, zvlášť když jsem býval zvyklý se o všechno v tomhle ohledu postarat a mít všeho dostatek,“ přiznal v rozhovoru pro Život v Česku bývalý partner slavné zpěvačky. Podle již zmíněné konkurenční redakce přišel rozchod ze strany Absolonové, která neměla nadále sílu manžela vytahovat ze dna a řešit jeho mužské komplexy. Snad se bývalý hokejista opět nedostane do situace, kdy mu nezbude nic jiného, než vyhledat odbornou pomoc, přeci jen má dva syny, kteří potřebují tatínka.

Odsouzený Křížek hraje se synem na útěk z vězení. A radikální proměna Absolonové

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.