Langmajer neudržel slzy! Tohle gesto ho dostalo do kolen | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 5. května 2024

Svátek slaví Klaudie, zítra Radoslav

Langmajer neudržel slzy! Tohle gesto ho dostalo do kolen

Premiéra filmu Bábovky: Jiří Langmajer a manželka Adéla Gondíková
Premiéra filmu Bábovky: Jiří Langmajer a manželka Adéla Gondíková (Blesk:foto CNC: Marek Patek)

Charismatický herec, který má za sebou velmi bouřlivou minulost, oslavil nedávno pětapadesáté narozeniny. Speciálním gratulantem byl v jeho případě moderátor Honza Dědek, který mu nachystal velmi nečekaný dárek. Byla to taková síla, že Jiří Langmajer nedokázal udržet emoce na uzdě.

Že se herec dostaví do pořadu 7 pádů Honzy Dědka v den svých narozenin, měl domluvené s moderátorem talk show už jeden celý rok. Měl ale podmínku! Natáčení, kterého se zúčastní i jeho žena Adéla Gondíková, se musí uskutečnit přesně v den jeho narozenin. Jinak že nepřijde. A protože Honza Dědek věděl, že to stojí i za komplikace s přesunem natáčení, Langmajerovu podmínku splnil.

Velké přesuny

„Jirku Langmajera už jsem měl v pořadu několikrát, ale ani jednou ve dvojici s jeho ženou Adélou. Když byla Adéla mým hostem v prvním díle loňské sezóny, Jiří ji přišel vyzvednout a na baru mi slíbil, že přijdou spolu, až bude mít pětapadesátiny. Když jsem mu před nedávnem volal s termínem, který měl být o pár dní dřív, abychom předtočený díl mohli k jeho narozeninám odvysílat, zastavil mě a řekl, že s tím počítá, má to dávno napsané, ale na den svých narozenin, které vycházely na čtvrtek. A že jindy nemůže,“ prozradil Honza Dědek dle webu Prima Ženy.

Handlování s termíny se ale moderátorovi vyplatilo. „Nebylo to jednoduché, ale podařilo se to přesunout. A jsem rád, natočili jsme jeden z nejlepších rozhovorů. Adéla s Jiřím byli neskutečně vtipní a tak otevření, že i já jsem se červenal,“ uvedl Dědek, který herci přichystal i velké překvapení.

Langmajer oslavil 55. narozeniny v 7 pádech Honzy Dědka. Od moderátora i od rodiny dostal netradiční dárky…

Video se připravuje ...

Slzy dojetí

„Věděl jsem, že nastolil zdravý životní styl, takže alkohol a dort jsem mu dávat nechtěl. Jirka je trochu hypochondr a ví to o sobě, a tak jsem mu věnoval sbírku léčiv a doplňků stravy. Jirka je také houslista, to se málo ví, a proto jsem pozval Bohemian Symphony Orchestra Prague, kteří nastudovali a zahráli melodie z jeho nejslavnějších filmů a seriálů. Měl jsem radost, když jsem viděl, že je dojatý,“ dodal nápaditý moderátor. U Langmajera tím jednoznačně zabodoval: „Řeknu ti to takhle, dojal jsi mě. Chodím sem slavit narozeniny rád, protože je to pak oslava zadarmo,“ vysekl mu poklonu.

Pinďour Langmajera, přešlap Verešové. Jak si podle odborníka vedou české celebrity na sociálních sítích?

 

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.